reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Marta - piękny brzuszek zazdraszczam :-)
ja gotuję zupkę odebrałam orzeczenie o niepełnosprawności i zamierzam poroznosić cv tu i uwdzie bo chętnie przyjmują z grupą mam nadzieję ,że się uda coś znaleźć szybciej.

reklama
Myszka tak dostalam a ty?ale co to bylo,pojechalam do jednego Penny o 10.30 kolo mnie to mowi mi ze oni tego nieprowadza ze to tylko duze filiale,czyli w nastepnej dzielnicy.To mowie do niego niech mi tam zadzwoni,nie ze pojade podaremnie tam bo to jakies 7km bylo_On mi na to ze jak to w gazetce to musza to miec,a ja znowu do niego to niech tam zadzwoni.No i zadzwonil i wyobrazcie sobie oczywiscie byla ostatnia.

Zapomnialam wczoraj jeszcze napisac co do mojej wizyty,mowilam mojego gin ze przy oddawaniu moczu mnie tak szczypalo.Zrobil wymaz z pochwy bo mowil ze moze jakis grzyb albo infekcja.No i zapytalam czy to moze zapalenie pecherza,to powiedzial ze bym miala duzo wiekszy bol ale mam sie oserwowac.No i dzisiaj mialam dzwonic po wyniki i niema zadnego grzyba,teraz tylko musze czekac do poniedzialku na wyniki z moczu czy to moze w moczu cos jest.

No ja tez dostalam :-) to co pierwsze koty za ploty ;-) ja teraz poluje na poszewki jak dojrze to dam znac Ci na priwe gdzie i po ile ;-)
Nie martw sie moze sie zatarlas, ja czasem mam tak od stringow, a piecze bo w jak cos sie podraznilo to amoniak w moczu zawarty daje popalic chwilami.

Dokladnie pierwsze koty za ploty.Ja wlasnie tez chcialam zobaczyc za poszewkami,bo moje siostry fajne w Polsce kupily ale niewiem czy tam tez te same wymiary.Czas jest wiec mozna sie rozgladac.Ale jak cos znajdziesz to daj znac.To jestes dwa tyg dokladnie za mna.Fajnie tez kwiecien prawda?Lekarz tez mowil ze moze poprostu mam ostry mocz,i moze to prawda bo w poniedzialek wypilam naraz dwie butelki wody naraz i juz mnie tak nieszczypalo.Wiec moze wszystko ok ale oddczekam jeszcze wyniki.

Mnie termin wpisal na 18 kwietnia.
To musisz pic wiecej, a wynikami sie nie stresuj pewnie stezenie jest mocne i stad bole. Oni jakos tam widza gdy cos jest nie tak :-)
My jutro idziemy do reala po te bodziaki ;-)
Jak cos wynajde to dam znac, Ty rowniez prosze :-) bedziemy sie powoli zaopatrywac...u nas malo jest sklepow typowo dzieciecych, znalazlam dwa...oba drogie jak cholera.

Jak miło poczytać o przygotowaniach do przyjęcia nowego członka rodzinki :)
zakupach itd , ja jakbym mogła to bym już teraz pół sklepu wykupiła i czekała na ten dzień ,ale ja taka trochę przesądna jestem i nie chcę za w czasu kupować moja siostra ma dla mnie pudła całe ubranek ,ale ja na razie nie biorę jak zrobię test i będzie pozytywny to wtedy coś kupię może jakieś małe buciki zapakuję i wręczę mojemu M jako znak ,że to już marzę o tej chwili czasem godzinami kiedy mu oznajmię ,że noszę nowe życie i pewnie jeszcze mi się plany zmienią co do tego jak to będzie dokładnie...ehhh rozmarzyłam się ....

Moj mi dzis pomagal ze stworzeniem suwaczka...niestety nie umiem sciagnac ze stronki na ktorej prowadzimy ciaze :-( a te co sa latwiejsze sa jakos malo ciekawe.
Kobietka my z Karo polujemy na promocje zeby kupic w miare tanio i cos ciekawego.
A przesady...byly, sa i beda...
Co ma byc to bedzie i zadne zabobony tego nie zmienia...

reklama
Myszko - może i masz racje co ma być to będzie i tak losu nie oszukamy to co przyniesie trzeba zaakceptować , w sumie to ,że ja kupie jakiś ciuszek nie musi oznaczać ,że coś złego się stanie mogę mieć na zaś nieraz przechodzę koło sklepiku z ubrankami dziecięcymi i aż mnie świerzbi żeby coś kupić.

Do góry