reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
karo cudowna foteczka :) i pomyśleć ze za ok 6 miesięcy będzie z tego noworodek, prawdziwy cud poczęcia i cud życia

Zapominajka- ja dzisiaj też jakiś taki niepokój dziwny odczuwam; niby nic się nie dzieje ale przy każdej wizycie w toalecie mam stracha.

Zapominajka masz rację, zawsze będzie jakiś strach... w sumie nie wiem co mi dziś. Jakiś taki nastrój nie taki. Idziemy z eMem do kina na komedię romantyczną to może mi się poprawi,i taaaaaaaaaaaaaaki duży popcorn sobie zażyczę :)

Karo- super fotka piękna po prostu gratuluję kochana i trzymam mocno za Was kciuki.
My z M i moją mamą wybraliśmy lodówkę i jutro kupujemy w końcu będzie normalna lodówka bo mamy taką przedpotopową w tej chwili.

Zapominajka - rozumiem Twój niepokój też na pewno będę to przeżywać ja do 7tc będę się bała ,ale pewnie w późniejszym etapie też taka już nasza natura Aniołkowych mam.Trzymam za Was kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&

czyżby to już?

PICT0653.jpgPICT0654.jpg

zapominajka - ja ewentualnie będę testować ok 10-12 września...

hej dziewczynki

M usypia małego,więc mam chwilkę.. jutro mamy rocznicę ślubu, a atmosfera między nami taka, że szkoda gadać.. jakoś od # popsuło się między nami, do tego M dowalił mi w sobotę taki tekst, że myślałam, ze mu strzelę... nie odzywamy się do siebie od tego dnia... wszystko się pieprzy

marta czytam, ze ty też miałaś ciche dni z Twoim mężem? co za chłopy...

danutaski ale masz cudny brzusio :) i jaka szczuplutka jesteś...

motylek gratuluję nowej pracy :)

nanulika niestety, życie nie jest sprawiedliwe, ci co chcą mieć dzieci nie mogą albo je tracą, a inni, którzy mają to brzydko mówiąc gdzieś, to co rok prorok :/

lenka no to za wtorkową wizytę &&&&&&&&&

marta szkoła rodzenia to fajna sprawa... może nazwa niewłaściwa, bo nikt nie nauczy Cię rodzić, ale czasem wielu fajnych rzeczy można się dowiedzieć i np Plan Porodu wypełnić, co bardzo ważne

zapominajka na pewno lada moment jakieś objawy się pojawią.. chociaż domyślam się, że ich brak Cię stresuje :/

karo gratuluję udanej wizyty i ślicznego dzidziolka :)

nanulika no wygląda na to, że teścik owu + , więc działajcie :D

reklama
Do góry