Myszko- nie dziwię się, że eM zachwycony. Ja się rozpłakałam jak słyszałam serduszko mojej koleżanki córy, gdy puściła mi dvd z USG 4d. Cóż więc Wy musicie czuć! Kochana dużo,dużo pozytywnej energii dla Ciebie i Kropeczki
Podsyłaj takie zdjątka, daje to nadzieję i pojawia się uśmiech 
reklama
kochająca_mama30
Fanka BB :)
Kaso, no tak- to zależy od tego też jaką składkę płacisz miesięcznie. Jeśli chodzi o mnie to 45 zł. A u Was?
Co do moich wyników pozostałe są w miarę normalne, w miarę bo w ciąży właśnie dozwolone są małe odchylenia....
Co do moich wyników pozostałe są w miarę normalne, w miarę bo w ciąży właśnie dozwolone są małe odchylenia....
Kochajaca mamo nic na ten temat juz nie znalazłam a może wizyta u lekarza internisty pomoże.
Co do składki ja płace24,5 o ile dobrze pamietam.
Myszko fajny Dzidzik swietnie że wszyztko ok
ja dziś po L4 ide do ginkosława i umówie sie z nim na USG bo jeszcze pzezierności karkowej nie badał itp. Jutro ide sie kłóć nie wiem jak ja przy moim mdłosciach porannych wytrzymie na czczo
nabiore sucharów do torebki i jak tylko wyjde z labolatorium bede wcinac hehe żeby pawikiem sie nie skończyło.
No to która teraz staraczka pierwsza do testowania?:-)
Co do składki ja płace24,5 o ile dobrze pamietam.
Myszko fajny Dzidzik swietnie że wszyztko ok

ja dziś po L4 ide do ginkosława i umówie sie z nim na USG bo jeszcze pzezierności karkowej nie badał itp. Jutro ide sie kłóć nie wiem jak ja przy moim mdłosciach porannych wytrzymie na czczo

No to która teraz staraczka pierwsza do testowania?:-)
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
no to my juz po wizycie :-) serduszko bije jak dzwon, Kropka ma 5mm "wzrostu" i wszystko wyglada dobrze. Ciaza z usg o dwa dni mlodsza jak z @.
Siusianie, wampirzyce mamy juz z glowy... nastepna wizyta za 4 tygodnie.
Zobacz załącznik 494803
najnowsza fotka Kropeczki <3
SUPER Wiadomość;
Kropka jest uderzająco podobna do mamusi

Czekam teraz na suwaczek i życ

Ja odebrałam betkę. Wynosi dokładnie: 3411,84, czyli w normie.
Myszka super fotka, gratulacje
na moim pierwszym zdjęciu kropeczka była dwa razy mniejsza a 2,5 miesiąca później jest już taki duży że nie mieści się na obrazie usg i nie można go zmierzyć.
Zapominajka betka super, teraz spokojnie czekać na wizytę i takie piękne zdjęcie jakie nam zaprezentowała Myszka.
Zapominajka betka super, teraz spokojnie czekać na wizytę i takie piękne zdjęcie jakie nam zaprezentowała Myszka.
reklama
Myszka super zdjecie Kropeczki.Gratulacje!!!Ja jutro o 12.30.Juz sie boje.To w ktorym tyg teraz jestes?
Zapominajka betka super.Zobaczysz jak szybko minie ci do wizyty,ja czekalam teraz 2 tyg ale jakos przelecialo bardzo szybko.
Milego dnia
Zapominajka betka super.Zobaczysz jak szybko minie ci do wizyty,ja czekalam teraz 2 tyg ale jakos przelecialo bardzo szybko.
Milego dnia