Myszko- nie dziwię się, że eM zachwycony. Ja się rozpłakałam jak słyszałam serduszko mojej koleżanki córy, gdy puściła mi dvd z USG 4d. Cóż więc Wy musicie czuć! Kochana dużo,dużo pozytywnej energii dla Ciebie i Kropeczki Podsyłaj takie zdjątka, daje to nadzieję i pojawia się uśmiech
reklama
kochająca_mama30
Fanka BB :)
Kaso, no tak- to zależy od tego też jaką składkę płacisz miesięcznie. Jeśli chodzi o mnie to 45 zł. A u Was?
Co do moich wyników pozostałe są w miarę normalne, w miarę bo w ciąży właśnie dozwolone są małe odchylenia....
Co do moich wyników pozostałe są w miarę normalne, w miarę bo w ciąży właśnie dozwolone są małe odchylenia....
Kochajaca mamo nic na ten temat juz nie znalazłam a może wizyta u lekarza internisty pomoże.
Co do składki ja płace24,5 o ile dobrze pamietam.
Myszko fajny Dzidzik swietnie że wszyztko ok
ja dziś po L4 ide do ginkosława i umówie sie z nim na USG bo jeszcze pzezierności karkowej nie badał itp. Jutro ide sie kłóć nie wiem jak ja przy moim mdłosciach porannych wytrzymie na czczonabiore sucharów do torebki i jak tylko wyjde z labolatorium bede wcinac hehe żeby pawikiem sie nie skończyło.
No to która teraz staraczka pierwsza do testowania?:-)
Co do składki ja płace24,5 o ile dobrze pamietam.
Myszko fajny Dzidzik swietnie że wszyztko ok
ja dziś po L4 ide do ginkosława i umówie sie z nim na USG bo jeszcze pzezierności karkowej nie badał itp. Jutro ide sie kłóć nie wiem jak ja przy moim mdłosciach porannych wytrzymie na czczonabiore sucharów do torebki i jak tylko wyjde z labolatorium bede wcinac hehe żeby pawikiem sie nie skończyło.
No to która teraz staraczka pierwsza do testowania?:-)
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
no to my juz po wizycie :-) serduszko bije jak dzwon, Kropka ma 5mm "wzrostu" i wszystko wyglada dobrze. Ciaza z usg o dwa dni mlodsza jak z @.
Siusianie, wampirzyce mamy juz z glowy... nastepna wizyta za 4 tygodnie.
Zobacz załącznik 494803
najnowsza fotka Kropeczki <3
SUPER Wiadomość;
Kropka jest uderzająco podobna do mamusi
Czekam teraz na suwaczek i życzę spokojnych dalszych miesięcy.
Ja odebrałam betkę. Wynosi dokładnie: 3411,84, czyli w normie.
Myszka super fotka, gratulacje na moim pierwszym zdjęciu kropeczka była dwa razy mniejsza a 2,5 miesiąca później jest już taki duży że nie mieści się na obrazie usg i nie można go zmierzyć.
Zapominajka betka super, teraz spokojnie czekać na wizytę i takie piękne zdjęcie jakie nam zaprezentowała Myszka.
Zapominajka betka super, teraz spokojnie czekać na wizytę i takie piękne zdjęcie jakie nam zaprezentowała Myszka.
reklama
Myszka super zdjecie Kropeczki.Gratulacje!!!Ja jutro o 12.30.Juz sie boje.To w ktorym tyg teraz jestes?
Zapominajka betka super.Zobaczysz jak szybko minie ci do wizyty,ja czekalam teraz 2 tyg ale jakos przelecialo bardzo szybko.
Milego dnia
Zapominajka betka super.Zobaczysz jak szybko minie ci do wizyty,ja czekalam teraz 2 tyg ale jakos przelecialo bardzo szybko.
Milego dnia