reklama
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Nic o nim nie słyszałam 

Tak bo to Polska nie elegancja Francja....ja robilam tylko toxo chcialam progesteron jeszcze bo z wykresu mogloby wynikac ze mam krotka faze lutealna jesli dobrze oznaczam no i mialam krwawienia w ciazy ale Dziewczyny doradzily zeby sprobowac z testami owu dopasc jajkowanie i moze okazac sie ze faze mam dobra
no i tak od tego cyklu walcze z testami;-)
myszka2829
Fanka BB :)
Danutaski ciesze sie, ze udalo sie jeszcze dostac ten rowerek :-) to mierzenie mezulka musialo zabawnie wygladac;-)
Zeby przyspieszyc porod z naturalnych polecam sex, ale pamietaj kazdy dzien jest na plus dla Niny. Jeszcze sa ze 3 tygodnie czasu:-)
Zeby przyspieszyc porod z naturalnych polecam sex, ale pamietaj kazdy dzien jest na plus dla Niny. Jeszcze sa ze 3 tygodnie czasu:-)
myszka2829
Ja ogladam Titanica ;-)
A ja się w lekturze zagubiłam...;-) czytam i czytam i mądrzejsza nie jestem
Też tak macie/miałyście, że czytałyście, szukałyście i obserwowałyście u siebie wszystko co możliwe? Bo mój R. mi wmówić próbuje że w obsesje wpadłam 
Elka daj znać jak te testy się sprawują
Myszko przyjemnego oglądania
może tym razem Leo uratują
O 

Elka daj znać jak te testy się sprawują
Myszko przyjemnego oglądania

Ostatnia edycja:
kochająca_mama30
Zapominajko, szczere gratulacje ! Bardzo ładnie 
Danutaski, nie myśl o tym aby urodzić przed terminem bo to Ci niepotrzebne. Jeszcze masz trochę czasu, a skoro pijesz herbatkę z liści malin to już dużo, bo szyjka się rozmiękcza i przygotowuje do porodu i obyś tylko dotrwała do 38 tygodnia.(albo dłużej) Wiem, co czujesz, choć jak widzę jaka ty laska to nie wydaje mi się by było Ci ciężko.
Masaż szyjki często stosowany ale już na porodówce, kiedy są problemy a sam masaż podobno bardzo bolesny, więc nie wiem czy to dobry pomysł.
Od przyszłego tygodnia wchodzę w 39 tydzień. I ja to dopiero mam dość. Jestem opuchnięta, gruba, ciężko mi pod każdym względem...Wiadomo...Te końcówki są najgorsze w sumie dla każdej ciężarnej. Cieszę się że wytrwałam prawie do końca, ale .....już bym chciała urodzić. Strasznie ciągnie mnie w pachwinach, mam nacisk na spojenie jak chodzę, w nocy ledwo się przekręcam....
A w ogóle od 2 dni wymiotuję i źle się czuję. Chyba organizm się oczyszcza, bo normalnie nigdy nie miałam z tym problemów.
Dziś cały dzień pobolewa mnie brzuch jak na okres i czuję że coraz mocniej....Ale wiem że to jeszcze nie to, że to dopiero "zaprawa"...
Zresztą jak myślę że synka urodziłam po terminie to aż mnie ściska....
Wklejam zdjęcie sprzed 2 dni. To jest dopiero masakra mieć tyle kilo i takie brzusicho.

PS. Ewelka, Kruszka odezwijcie się! I ciekawe co u Galwaygirl :-) Pewnie nie ma czasu na forum, w sumie nie dziwię jej się....

Danutaski, nie myśl o tym aby urodzić przed terminem bo to Ci niepotrzebne. Jeszcze masz trochę czasu, a skoro pijesz herbatkę z liści malin to już dużo, bo szyjka się rozmiękcza i przygotowuje do porodu i obyś tylko dotrwała do 38 tygodnia.(albo dłużej) Wiem, co czujesz, choć jak widzę jaka ty laska to nie wydaje mi się by było Ci ciężko.
Masaż szyjki często stosowany ale już na porodówce, kiedy są problemy a sam masaż podobno bardzo bolesny, więc nie wiem czy to dobry pomysł.
Od przyszłego tygodnia wchodzę w 39 tydzień. I ja to dopiero mam dość. Jestem opuchnięta, gruba, ciężko mi pod każdym względem...Wiadomo...Te końcówki są najgorsze w sumie dla każdej ciężarnej. Cieszę się że wytrwałam prawie do końca, ale .....już bym chciała urodzić. Strasznie ciągnie mnie w pachwinach, mam nacisk na spojenie jak chodzę, w nocy ledwo się przekręcam....
A w ogóle od 2 dni wymiotuję i źle się czuję. Chyba organizm się oczyszcza, bo normalnie nigdy nie miałam z tym problemów.
Dziś cały dzień pobolewa mnie brzuch jak na okres i czuję że coraz mocniej....Ale wiem że to jeszcze nie to, że to dopiero "zaprawa"...
Zresztą jak myślę że synka urodziłam po terminie to aż mnie ściska....
Wklejam zdjęcie sprzed 2 dni. To jest dopiero masakra mieć tyle kilo i takie brzusicho.

PS. Ewelka, Kruszka odezwijcie się! I ciekawe co u Galwaygirl :-) Pewnie nie ma czasu na forum, w sumie nie dziwię jej się....
myszka2829
Nana szczerze watpie;-) to ta wersja z 1997 roku, moze w nowej wersji go odratuja kosmici
moje slonce mi wlaczylo i tak sie gapie jednym okiem przysypiajac:-)

reklama
myszka2829
Mamuska jak na moje oko to urodzisz w nadchodzacym tyg :-)