reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Zapominajka dzięki, nie słyszałam o tym, zapytam, wizytę mam za 1,5 tygodnia:tak:
Elka_30 ja tam się na rowerach nie znam, tylko to co teraz wyszukałam - dla mnie rower jak rower, mąż chiał biały a ja chciałam żeby był dobry no i wyszedł ten :-)

Z innej beki, jeszcze mam pytanko do dziewczyn które same badają szyjkę (mam nadzieję że się nikt nie zgorszy moim postem, jeżeli tak to z góry przepraszam) - gdzie szukać szyjki? Nigdy nie próbowałam ją odnaleźć, dzisiaj pierwszy raz, ale palec dałam do końca no i nic tam nie ma na końcu, tak jakbym nie sięgała! Czy to możliwe? Czy szukam w złym miejscu, proszę o podpowiedzi:zawstydzona/y:

danutaski dziękuje za fluidki, pozytywna energia już mnie tu dopadła od samego poczatku :-)
Dziekuje dziewczyny :-D

A co do tarczycy...to nam też się wydawało, że dawka powinna być mniejsza... Ale wielki pan profesor, stwierdził, że później zwiększymy jeszcze...(w trakcie drugiej ciąży to było) po poronieniu przestałam brać całkowicie, sam to zaproponował zresztą...:] ciężko trafić na dobrego lekarza :(

Danutaski ogólnie brałam 50 do niedawna ,ale tsh wynosiło ponad 3 i lekarz kazał brać jeszcze pół tabletki i przyjść na planowaną wizytę we wrześniu ,ale rozważę taką ewentualność i może zbadam się teraz tak dla własnej wiadomości.

NaNa oj ciezko ciezko ja nie mam swojego gina do tej pory latalam z kwiatka na kwiatek bo w sumie jak nic sie nie dzieje to kazdy dobry, jak juz zaciaze to bede miala niemaly orzech do zgryzienia przepytywalam kolezanki ale ten co dla jednej jest dobry dla drugiej juz nie i tak wkolko

Elka Oj wiem wiem coś na ten temat...ten mój mimo, że ponoć najlepszy w Poznaniu to tylko kasę ciągnie, wizyta pare minut i szybkie usg...żeby było za co dodatkowo skasować... A jak zaczęło się krwawienie w drugiej ciąży i pojechałam do niego to za dosłownie kilka minut 50zł więcej...bo przyspieszona wizyta...:baffled: Ale namiarów na lepszego nie mam...więc tak z nim walczę...
Kobietko zbadać się nie zaszkodzi... ;-)

Eh w glowie sie nie miesci wszedzie rzadzi pieniadz no prawie od kazdej reguly sa wyjatki, czlowiek pracuje cale zycie odtracaja mu skladki rozniste a jak nie daj Bog zaniemoze to tylko prywatnie...

reklama
Do góry