reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

w takiej sytuacji tatusiek pozbawi synusia zonki i tyle... ktora babka tyle wytrzyma ponizania, a o rekoczynach to juz nie wspomne
ja to bym przywalila czym popadnie i wiecej by reki nie podnioslo dziadzisko wstretne:angry:

reklama
To jakaś maskara debil i tyle , no jak do mojego teścia przyjechał kolega z dziewczyną swoją to moja teściowa ją wyzwała i wygoniła także jej też nie brakuje, a o mnie to takie niestworzone historie M opowiadała zanim mnie przedstawił jakby mnie niby znała nie wiem skąd ,że ja to jestem gunicha (do tej pory nie wiem co to słowo znaczy) ,że latam za chłopakami tam na wsi u mojej babci jak ja z nikim się nie kolegowałam wtedy tam , jak byłam dzieckiem to owszem biegałam jak się bawiłam w berka hahaha:-D:-D:-D:-D

No on to jakiś chyba niedorobiony :tak: jak w żonę szafkami rzuca :-p jak tam byłam to słyszałam jego krzyki :-D haha, a teraz wyrzucił z domu córkę z mężem i ich synkiem bo ona zaszła w ciąże jak miała 18-19 lat to też ja wyzwał od najgorszych itp ale wzięli cywilny i pozwolił im zamieszkać u siebie ale tylko przez 2 lata i wynocha :-p A raz latem coś tam robili w domu to jego żona sama robiła wszystko wywalała piach na taczkę czy jak to się mówi a on stał i dyrygował z textami " co kur*a robić ci się nie chce" normalnie ja tam lałam jakby ktoś posłuchał jego tekstów aaaa i nie wspomnę o tym,że jak kupił skuter to zrobił w domu wykład na oceny z użytkowania skutera LOL !!!

No ja mam zamiar być dobrą teściową ciekawe tylko czy będę miała zięcia czy synową lub synowe bo jeśli finanse nam pozwolą to będę chciała mieć dwoje dzieci i M też chciałby dwójkę.

reklama
Do góry