reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

O ja też śpię bez piżamy ,ale jak rano wszyscy wstają to ubieram piżamę nie będę paradować po domu z cyckami i całą resztą na wierzchu ,a ze szlafroka wyrosłam muszę sobie jakiś kupić bo to aż wstyd nie mieć szlafroka ,a przyda się na pewno na zaś.

reklama
Motylku jak zwal tak zwal... na pewno spanie bez gaci mi sie na troche skonczy :-D

musialas mi przypomniec, ze juz tez glodna jestem? :-D zrobie sobie parowke na cieplo, bo na szpinak za wczesnie, co?? mam znow faze na szpinak :-D

Kobietko ja tam pierwsze co to gacie ubieram, a cycki... do widoku cyckow to moj syn nauczony ;-) nie robi to na nim wrazenia :-D w koncu ciagnal rowno ;-) a i na plazy toples wszechobecny ;-)

Ostatnia edycja:
:-D haha, to ja też zacznę spać bez piżamki a co! hahaha, G na pewno by to nie przeszkadzało chociaż ostatnio mnie denerwuje i nie ma na co liczyć a dziś rano myślałam ze go zdzielę :-p Nastawia sobie budzik w komórce i rano się za niego chwyta, wyłącza budzik chce odłożyć telefon i bach ,,, telefon na panelach :baffled: normalnie myślałam że go zaduszę! jakby sobie zbił wyświetlacz to by widział :baffled:

Ostatnia edycja:
Dzień dobry :-D
widzę ze od rana przyjemne tematy owsików.

W niedzielę poroniłam, prawie 5 tydz. Im później tylko na pewno boleśniej, ale z mężem staramy się o dziecko i bardzo go chcieliśmy, nawet w tak wczesnej ciąży jest mi strasznie źle. Wiem, że nie słuchaliśmy serduszka, nie znaliśmy płci, ale mimo wszystko mnie to przerosło. Wydawało mi się, że na tym etapie ból jest mniejszy, że jest to raczej fakt do zaakceptowania. Teraz wiem, że jest inaczej.

Witaj. Przykro mi z powodu Twojej straty.

Do mnie wczoraj dptarły testy owu. Się uśmiałam, bo teraz to sobie mogę testować.

Myszko - ja dziś bym się zapomniała bo wstałam rano patrzę kawa na mnie czeka M mi zrobił i poszłam do wc z gołymi cyckami , majtki mam bo mam @ , no i wyszłam wzięłam tą kawę i pierwsze co robię to idę na balkon pogodę zobaczyć i tak się zapuściłam ,a M mówi do mnie i co tak wyjdziesz na balkon?:-D:-D:-Da ja się zorientowałam dopiero ,że ja bluzki nie założyłam hihi

Motylku nic sie nie ma prawa stac z takiej wysokosci i na panele, ktore amortyzuja uderzenie ;-) a jak popsuje to nie bedzie mial i tyle :-D

Kobietka dobre :-D nie zapytalas czy zazdrosny, ze ktos jeszcze moglby ogladnac jego zabawki? :-D

Zapominajka no tak jakos wyszlo :-D

Ostatnia edycja:
Motylku z lozka do podlogi masz max 60cm, a telefony testuja do ponad 2 m upadkow :-) spoko nic sie nia mialo prawa stac, poza rozlozeniem typu klapka i bateria osobno ;-) nie stresuj sie drobiazgami :-)

myszka cały był :-D ale że wziął sobie jakiś wymyślny telefon czy tam smartphone czy cholera wie co - a lepiej niech o niego dba skoro się zobowiązał mieć go tyle czasu :-p mój to tam weteran jest :-D ile razy już leżał na podłodze :-p:happy2:

reklama
Ale mam lenia.
Niesamowite jak mi się motywacja zmieniła w ciągu dwóch dni...

Ja bym ciągle spała.
A dziś młodego energia rozpiera, więc spokoju raczej mało będę miała

Do góry