reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

No wlasnie mnie tez zaskoczyl. myslalam ze powie zeby sie wstrzymac jeszcze z 2 cykle, a tu taka niespodzianka:) Ale pewnie i tak tak szybko mi sie nie uda. Wczesniej zajelo mi to 5 miesiecy i mam nadzieje, ze teraz dluzej nie potrwa:)

reklama
Zapominajka powinno być już fajnie widać :) trzymam kciuki za Was kochani &&&&

No wlasnie mnie tez zaskoczyl. myslalam ze powie zeby sie wstrzymac jeszcze z 2 cykle, a tu taka niespodzianka:) Ale pewnie i tak tak szybko mi sie nie uda. Wczesniej zajelo mi to 5 miesiecy i mam nadzieje, ze teraz dluzej nie potrwa:)

Skowronka ja też najpierw starałam się 5 miesięcy a za drugim razem hop i już :) powodzenia

Zadzwon do ginka i umow wczesniej termin, albo zrob jak ja... ja tam ide i tyle i czekam az mnie przyjmie. Nie denerwuj sie w terminie @ moze tak byc, ale idz wczesniej do gina po cos na wspomaganie.

Kaso mutterpass to ksiazeczka ciazowa, ktora mi daje sporo przywilejow ;-)

Dokladnie zaominajko
Smigaj po dupka i sie nie denerwuj!

Ja w 2giej ciazy bylam u gin zaraz na drugi dzien jak zobaczylam II
Po stracie wolalam nie ryzykowac,na wszelki wypadek dostalam duphaston i wit E (ponoc to tez wspomagacz) no i zagniezdzilo sie wszystko ladnie... wiem ze i tak zle sie skonczylo ale na poczatku bylo wsszystko wzorowo...

A w 1wszej bylo jajo i zarodek ale sciany jaja zapadly sie i zarodek obumarl w 7tc. A zadnych wspomagaczy nie bralam wtedy...

Ja po postu myślę że zaczyna się panika i mentalny paraliż. Tym bardziej, że w poprzedniej ciąży też plamiłam.
Na razie więcej nie ma różu

reklama
Zapominajka przede wszystkim powinnaś się uspokoić i uwierzyć że będzie dobrze. Wiem, że ciężko ale tak będzie najlepiej dla Ciebie i dzidziusia :*

Do góry