reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

och Zapominajka gratki ogromne buziam, cmok cmok.
Ja będę dzwonić dopiero w środę za tydz więc na wizytę pójdę jak będzie koniec 6 początek 7 tyg. Korci żeby umówić się wcześniej ale na szczęscie rozsądek daje radę. Jak dzwoniłam do gin pytać się o dentystę to tylko powiedział że jak test będzie pozytywny to mam grać 1 raz dziennie luteinę.

reklama
Zapominajka- a masz jeszcze te plamienia?Może faktycznie warto by było czymś się wspomóc jeśli plamiłaś bo chyba coś pisałaś o tym no chyba ,że coś mi się pomyliło.

Zapominajka GRATULACJE! teraz dobrze sie odzywiaj, odpoczywaj i nie martw sie za 2-3 tygodnie zobaczysz bijace serduszko:) Ja wczoraj odebralam wynik histo. z ktorego oczywiscie wynika tylko to ze bylam w ciazy. Dzisiaj bylam u gina wszystko jest ok i dal zielone swiatelko:)

Zapominajka no wreszcie sie zlitowalas :-) to jeszcze raz GRATULUJEMY:-)

ja obskoczylam urzedy, bylam u ginka zapytac o mutterpass no i jakbym sie uparla to bylby gotowy na popoludnie, ale do wtorku to co mi tam :-) doczekam

Skowronka no to tak teraz do roboty :-)

dla wszystkich potrzebujacych ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

nooo jestem.
Nie spałam tylko biegałam po mieście. Właściwie w nocy też mało spałam, bo mały gorączkuje okropnie i leki średnio dają radę.
W papierek trafiłam i ku wielkiemu zaskoczeniu pokazał ii i to o wiele ciemniejsze.

A dla was jeszcze cieplutkie ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

jestem autentycznie wzruszona, że tak się martwiłyście.

yeyeyeyeyeyey:-)

Marta to szybko było widać.
Ja mam jakiś nieracjonalny strach przed lekarzem.
Zadzwonię i zapytam. Pewnie z 3 tygodnie lub miesiąc poczekam na termin.

Zapominajka ja też się bałam wizyty, z nerwów tak mi się ręce trzęsły że nie mogłam spodni zdjąć. Cały czas miałam przed oczami obraz pustego jaja...
Skowronka trzymam kciuki, swoją drogą szybko ginek dał zielone światło, super :)

reklama
AAAAAAAAAAAAA Zapominajko wiedzialam czulam ze bedą u Ciebie II.GRATULKI:-) Jeżeli chodzi o pierwszą wizyte ja byłam szybko bo w 5 tyg ale plamiłam trosdzkę wiec wolałam nie ryzykować. Widzialam wtedy pecherzyk ciazowy lekarz mi powiedział ze pecherzyk jest ok i odpowiada temu tyg ciązy. Potem byłam równo 6tyg0d i widzialam Babelka z serduszkiem.Robiłam testy owu i mniej wiecej wiedzialam kiedy byla owulka wiec na wizycie wiedzialam co mniej wiecej powinno sie pokazac. buziaki.
Myszko co to jest mutterpass:sorry2:?
Nanulinko, bardzo mi przykro ze musialaś podjąć taką decyzję wierzę że los wynagrodzi Ci Twoje cierpienia i smutki zobaczysz;-)
Marta-I gratuluje udanej wizyty.Coś czuje ze bedzie Wojtuś:tak:
Martocha ciesze sie ze sie wyciszyłaś i odpoczywasz.Nie ma to jak św spokój.:tak:

Lorelain dla Ciebie takze gratulacje.

Ani@k kup testy wiadomo kaskę trzeba wydać ale ja polecam choć zdanie na ich temat jest podzielone.W sumie nie masz nic do stracenia poza kasą:-)

miłego dzionka

Do góry