reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

No wlasnie mnie tez zaskoczyl. myslalam ze powie zeby sie wstrzymac jeszcze z 2 cykle, a tu taka niespodzianka:) Ale pewnie i tak tak szybko mi sie nie uda. Wczesniej zajelo mi to 5 miesiecy i mam nadzieje, ze teraz dluzej nie potrwa:)

reklama
Zapominajka powinno być już fajnie widać :) trzymam kciuki za Was kochani &&&&

No wlasnie mnie tez zaskoczyl. myslalam ze powie zeby sie wstrzymac jeszcze z 2 cykle, a tu taka niespodzianka:) Ale pewnie i tak tak szybko mi sie nie uda. Wczesniej zajelo mi to 5 miesiecy i mam nadzieje, ze teraz dluzej nie potrwa:)

Skowronka ja też najpierw starałam się 5 miesięcy a za drugim razem hop i już :) powodzenia

Zadzwon do ginka i umow wczesniej termin, albo zrob jak ja... ja tam ide i tyle i czekam az mnie przyjmie. Nie denerwuj sie w terminie @ moze tak byc, ale idz wczesniej do gina po cos na wspomaganie.

Kaso mutterpass to ksiazeczka ciazowa, ktora mi daje sporo przywilejow ;-)

Dokladnie zaominajko
Smigaj po dupka i sie nie denerwuj!

Ja w 2giej ciazy bylam u gin zaraz na drugi dzien jak zobaczylam II
Po stracie wolalam nie ryzykowac,na wszelki wypadek dostalam duphaston i wit E (ponoc to tez wspomagacz) no i zagniezdzilo sie wszystko ladnie... wiem ze i tak zle sie skonczylo ale na poczatku bylo wsszystko wzorowo...

A w 1wszej bylo jajo i zarodek ale sciany jaja zapadly sie i zarodek obumarl w 7tc. A zadnych wspomagaczy nie bralam wtedy...

Ja po postu myślę że zaczyna się panika i mentalny paraliż. Tym bardziej, że w poprzedniej ciąży też plamiłam.
Na razie więcej nie ma różu

reklama
Zapominajka przede wszystkim powinnaś się uspokoić i uwierzyć że będzie dobrze. Wiem, że ciężko ale tak będzie najlepiej dla Ciebie i dzidziusia :*

Do góry