reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

och Zapominajka gratki ogromne buziam, cmok cmok.
Ja będę dzwonić dopiero w środę za tydz więc na wizytę pójdę jak będzie koniec 6 początek 7 tyg. Korci żeby umówić się wcześniej ale na szczęscie rozsądek daje radę. Jak dzwoniłam do gin pytać się o dentystę to tylko powiedział że jak test będzie pozytywny to mam grać 1 raz dziennie luteinę.

reklama
Zapominajka- a masz jeszcze te plamienia?Może faktycznie warto by było czymś się wspomóc jeśli plamiłaś bo chyba coś pisałaś o tym no chyba ,że coś mi się pomyliło.

Zapominajka GRATULACJE! teraz dobrze sie odzywiaj, odpoczywaj i nie martw sie za 2-3 tygodnie zobaczysz bijace serduszko:) Ja wczoraj odebralam wynik histo. z ktorego oczywiscie wynika tylko to ze bylam w ciazy. Dzisiaj bylam u gina wszystko jest ok i dal zielone swiatelko:)

Zapominajka no wreszcie sie zlitowalas :-) to jeszcze raz GRATULUJEMY:-)

ja obskoczylam urzedy, bylam u ginka zapytac o mutterpass no i jakbym sie uparla to bylby gotowy na popoludnie, ale do wtorku to co mi tam :-) doczekam

Skowronka no to tak teraz do roboty :-)

dla wszystkich potrzebujacych ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

nooo jestem.
Nie spałam tylko biegałam po mieście. Właściwie w nocy też mało spałam, bo mały gorączkuje okropnie i leki średnio dają radę.
W papierek trafiłam i ku wielkiemu zaskoczeniu pokazał ii i to o wiele ciemniejsze.

A dla was jeszcze cieplutkie ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

jestem autentycznie wzruszona, że tak się martwiłyście.

yeyeyeyeyeyey:-)

Marta to szybko było widać.
Ja mam jakiś nieracjonalny strach przed lekarzem.
Zadzwonię i zapytam. Pewnie z 3 tygodnie lub miesiąc poczekam na termin.

Zapominajka ja też się bałam wizyty, z nerwów tak mi się ręce trzęsły że nie mogłam spodni zdjąć. Cały czas miałam przed oczami obraz pustego jaja...
Skowronka trzymam kciuki, swoją drogą szybko ginek dał zielone światło, super :)

reklama
AAAAAAAAAAAAA Zapominajko wiedzialam czulam ze bedą u Ciebie II.GRATULKI:-) Jeżeli chodzi o pierwszą wizyte ja byłam szybko bo w 5 tyg ale plamiłam trosdzkę wiec wolałam nie ryzykować. Widzialam wtedy pecherzyk ciazowy lekarz mi powiedział ze pecherzyk jest ok i odpowiada temu tyg ciązy. Potem byłam równo 6tyg0d i widzialam Babelka z serduszkiem.Robiłam testy owu i mniej wiecej wiedzialam kiedy byla owulka wiec na wizycie wiedzialam co mniej wiecej powinno sie pokazac. buziaki.
Myszko co to jest mutterpass:sorry2:?
Nanulinko, bardzo mi przykro ze musialaś podjąć taką decyzję wierzę że los wynagrodzi Ci Twoje cierpienia i smutki zobaczysz;-)
Marta-I gratuluje udanej wizyty.Coś czuje ze bedzie Wojtuś:tak:
Martocha ciesze sie ze sie wyciszyłaś i odpoczywasz.Nie ma to jak św spokój.:tak:

Lorelain dla Ciebie takze gratulacje.

Ani@k kup testy wiadomo kaskę trzeba wydać ale ja polecam choć zdanie na ich temat jest podzielone.W sumie nie masz nic do stracenia poza kasą:-)

miłego dzionka

Do góry