reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Lori no ja z wątkiem chyba poczekam do wizyty u u lekarza a na tą pewnie umówię się jutro i z miesiąc poczekam. Zresztą sama nie wiem, co mam zrobić...

Rozumiem, że ty też teścik pozytywny masz. GRATULUJĘ!!!

A sikanie na testy fajne hobby, szkoda tylko, że kosztowne :-D

Bardzo mi miło, że się tak cieszycie. Berka trzymam i puszczę na sygnał.

Myszka zestresowałaś mnie niedowiarku:sorry:

reklama
Zapominajka i tak wszystkie wiemy że jutro z rana nasikasz ponownie.

dziewczyny nie uciekajcie stąd, z Wami wesoło :) i trzeba wspierać fluidkami resztę staraczek

Bo ja do teraz mam wrażenie, że ona za chwilę będzie. Sikając byłam PEWNA, że wyjdzie negatywny.
A to psikus. Ani cycki mnie nie bolą, ani śluzu białego nie mam za dużo, brzuch ciągnie jak na @
A zachciewajki pokarmowe to ja zawsze mam.

Sikać jeszcze jutro, czy nie sikać?

Zapominajka - ja dzisiaj dzwoniłam i zamiast dodzwonić się do rejestracji to dodzwoniłam się do gina bo pozmieniały im się końcówki :sorry: ... lekarz mnie pamiętaj i bardzo się cieszył :) ... gabient mają zamknięty do 3 września bo są na urlopach. Jak się będę umawiała na wizytę to ma mnie babeczka wcisnąć na wcześ niejszy termin a nei na za miasiąc bo niesttey u nich też tyle się średnio czeka, a gabinet prywatny. Zresztą musi mnie wcisnąć bo nie będę miała tyle duphastonu. Brzuch mnie bolał jak na @ ale przestał. Teraz to już mam pobolewania kręgosłupa i straszne mdłości. Dzisiaj miałam okropny dzięń w pracy, strasznie dużo stresu więc mam nadzieje że nadal wszystko jest dobrze i to kropkowi nie zaszkodziło.

lenka - ja również lubię tą stronkę :) tam jest rewelacyjny przepis na ciasto malinowe, z takim kremem malinowym na serku mascarpone. Bardzo polecam :)

myszka - nie chwaliłam się bo pzrez tą temperaturę to wszystko takie pokręcone się zrobiło. Twój wykres mnie trochę pocieszał bo widziałam że tobie też spadła tempka

marta - ciesze się że wizyta dobrze poszła :) jeszcze troszkę i poznasz płeć :tak: ... masz juz jakies imionka wybrane?

Ostatnia edycja:
Zapominajko i tak sikniesz :-D i wiemy to wszystkie ;-)
Mysle, ze Cie wczesniej wcisna na wizyte :-) a brak objawow to chyba wszystkie trzy mamy ;-) ja tez mam wrazenie ze @ idzie ;-) cycki nie bola, ale eMowi nie pozwalam sie bawic, bo jakies takie inne uczucie mam...no i chodzi i powtarza, ze teraz nawet ich potrzymac mu nie dam :-D

Podali w wiadomosciach, ze tylko w sierpniu 13 dzieci zabili wlasni rodzice... Ku......wa co za zezwierzecenie, az mi cisnienie podniesli. Gdzie te instytucje...ichnia cholerna biurokracja... :-( :-/

Hej dziewczyny :*

Przepraszam ze tam zamilkłam... starałam się was czytać na bieżąco ale się nie odzywałam bo nie miałam jak... :-(

Zapominajka moje gratulację!! :-D No proszę coż za fantastyczne wieści!

Marta ciesze się że z maluszkiem wszytko w porządku! :*

Gatto bardzo dziękuję za pamięć! :*

Wszystkim ciężarówkom przesyłam wielkie buziaki w brzuszki! :*********************

A za staraczki zaciskam kciuki!! &&&&&&&&&&

Nie było mnie długo bo mały złapał słynną 3dniówkę... ja byłam też zakatarzona i ledwo na oczy patrzyłam... dodatkowo były nieprzespane noce, mały płaczliwy i marudny... szło oszaleć.... :no: Na szczęście już wszyscy wyszliśmy z chorób (mój maż też chorował) więc wracam do żywych - mam nadzieje...

U mnie @ powoli dobiega końca i zaczynamy nowy cykl starań! Choć nie wierze w nasz sukces w najbliższym czasie...

Edit:

Myszka ja dzisiaj właśnie czytałam o tej 3 miesięcznej dziewczynce z Tomaszowa... nóż się w kieszeni otwiera... a jeszcze te komentarze na stronie na temat aborcji.... Nóż ku^$a zabawne jest to ze osoby które są za oborcją zdążyły się już urodzić...

Ostatnia edycja:
reklama
Fifka duzo zdrowka dla calej rodzinki :*
Pomysl czy nie isc do gina po tabl. na zatrzymanie laktacji.

Ja ogladalam niemieckie wiadomosci.
Aborcja mimo wszystko jest mniejszy zlem, to morduja kilku kilkunasto letnie dzieci...

Ostatnia edycja:
Do góry