reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Kitus zobaczysz, ze to nie bedzie mialo wplywu na malenstwo :-), gdyby bylo niebezpieczne po pierwsze powiedziano by Ci o tym, po drugie odwlekali by ile sie da.
Nie denerwuj sie, bo stres bardziej szkodzi niz sam zabieg. Mysl ze sie da, bo tak jest.
Buziam obojga:*

Elka ja w zyciu nie bralam ketanolu, po przeczytaniu ulotki dalam sobie spokoj.

reklama
Wróciłam z działeczki z chorym dzieckiem :-(
Jutro od rana czeka nas wizyta u lekarza...

Butterfly to pojdziesz w butach i bieliznie, zrobisz furrore!!
Lambi to byla taka owieczka z papieru toaletowego, to nie wiem czemu on cie tak nazywa:eek:ze potulna jestes czy kedzierzawa?

Zapominajka a ty gdzie moderujesz? znaczy jaki watek?

Ta bielizna to całkiem niezły pomysł.

Moderuję wątek Grudniowych mam 2008 :tak: Moderowałam też tegoroczne październikówki, ale przestałam ze względu na stratę.

Elka ketonal absolutnie w ciazy, chyba ze jestes pewna, ze nie jestes w ciazy.

Wracam od ginka....no to przygotowywujemy sie do usuniecia tarczycy....

Będę trzymała kciuki!!!

A ja zakupiłam dziś w Rossmanie aż 3 testy, tak na zaś. Oczywiście nie wytrzymałam i w południę siknęłam na jeden ( w dość spartańskich warunkach) Bez zatrzymania pokazał II
No i teraz mam problem co zrobić z pozostałymi dwoma.

A dziecię śpi z gorączki :-(

U nas w tv wlasnie pokazuja nowe drinki z takimi kulkami, pije sie to przez slomke... Problem w tym ze znalezli w tym 3 toksyny, ktore moga zabic lub wywolac raka...nowosc sprowadzona z Tajlandii. Uwazajcie.

Zapominajka siknij rano dla pewnosci choc mowie, ze mnie ten cykl @ nie wyglada :-D
Gratuluje :-)
Dalas malemu cos na zbicie temperatury?

Zapominajka - strasznie się ciesze! .... gratulacje! ... czyżby znowu będziemy razem na tym samym wątku ciążowym? :-p... mam nadzieje że tym razem przyniesie nam to szczęście :tak:... ja tam sikam codziennie na testy... wiesz takie hobby :):):-D:-D:-D:-D

reklama
Ja tam nie wybieram sie na inny watek, ktos musi tu fluidki podsylac ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Lorelain tzn, ze Ty tez juz w dwupacku? I sie nie chwalisz?

Do góry