reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Nanu kochanie strasznie mi przykro, ale nie mieliscie wyjscia ;-(
Teraz sie uda trzymam kciukasy&&&&&&&&&&&&&&&

Dzis sie dowiedzialam od mamy Malej, zebym nie kupowala wozka, bo ona ma nowy ale dla niej byl zbyt duzy wiec uzywaja po synie raz jezdzony z fotelikiem.
I chyba odkupie od nich, choc twierdza ze to prezent nie dla nas a dla malucha. Jak ja nie lubie jak ktos powtarza moje slowa;-)

Ogladam film z Johnem Travolta ale nie moge sobie przypomniec polskiego tytulu...jest o ciazy i dziecku, teksty zabojcze...ratunku jaki byl tytul tego (byly chyba 2 czesci)
Eureka juz wiem "i kto to mowi" :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Myszko film "kto to mówi"?? :-D Były 3 części! Ostatnia była o psach a dwie wcześniejsze o dzieciach właśnie i ciaży :-)

Uwielbiałam ten film!

Fifka chyba telepatycznie mi podeslalas tytul ;-)
Lejemy ze smiechu:-D

Za to zaraz (moze z tydz po porodzie) ogladalismy film o kosmicie...zaplodnil kobiete przez pocalunek, cala ciaza trwala 4 dni... No tak glupi byl, ze w tej calej sytuacji ubawil nas calkiem niezle

Cześć kobiteczki:)
Właśnie siedzę sobie sama w mieszkaniu (mąż na pokerze z kumplami)..zrobiłam sobie drinka z sokiem bananowym (pierwszy raz w życiu pije wódkę z tym sokiem i BARDZO mi smakuje:-p)..zapaliłam papieroska, którego miałam skitranego od zarania dziejów i relaksuję się na balkonie.. jest tak miło i ciepło...

Czuję się jakoś ostatnio bardzo spokojna.. chyba te wszystkie 'traumy' odpuściły..cieszę się że znów umiem sobie siedzieć sama ..i po prostu 'być'..a nie zamartwiam się czy płaczę.. To jest DUŻY postęp i jestem bardzo z siebie dumna :zawstydzona/y:.

Co do tematu aborcji, to już ten temat parę razu poruszałyśmy na tym forum.
Ja generalnie jestem przeciw państwu który zabrania ludziom dokonywać własnych wyborów.. Zawsze w społeczeństwie znajdą się osoby, które maltretują dzieci, biją, zabijają.. ja to im zostawiam dla własnego sumienia. Nie jestem za zaglądaniem ludziom ani do duszy, ani do łóżka czy czegokolwiek innego. Wierzę w 'karmę', co od Ciebie wyjdzie to do Ciebie wróci..
Życie jest od tego aby przeżyć je na swój sposób..
Państwo, moim zdaniem, powinno PORZĄDNIE zająć się sierotami, dziećmi zaniedbywanymi przez rodziców, dziećmi biednymi i schorowanymi. Nie jesteśmy w stanie zapobiec każdemu złu..dawajmy po prostu dobry przykład..

Marta- GRATULUJĘ super wizyty!!! Tak się cieszę,że w końcu coraz częściej 'słyszy' się tutaj pozytywne informacje..:tak:

Martoos kazde cierpienie gdzies ma swoj koniec. Ciesze sie, ze taka dzielna jestes, a sok bananowy rewelacja my pijemy na zmiane z gruszkowym i bez wzmacniacza ;-) ale ja nie lubie M tez nie ;-) a mlody za mlody :-D

reklama
Do góry