reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Dziewczyny co to za spanie w niedziele co???Nie wierze pierwszy raz jestem pierwsza:-DWitam sie przy kawusi;-)Dam Wam troche czasu jeszcze a pozniej...WSTAWAC SPIOCHY!!!!:-p

Nanu dzieki ale dzisiaj skoczyla bo wczoraj piwko bylo 2 tyskacze i 1 lech shandy:zawstydzona/y:zapomnialam komenta strzelic:zawstydzona/y:nie powinnam mierzyc ale tak z ciekawosci...

Zapominajko
, a Ty Kobietko jak tam??

Ostatnia edycja:
Ja też dziś pospałam trochę dłużej, jakoś tak dobrze mi się spało pomimo zapowiadającego się upału... Zostawiłam otwarte okna w sypialni i pozostałych pokojach to fajnie się chłodziło w domku.

Macie rację, ja już w każdej chwili mogę urodzić. I szczerze- czekam na tę chwilę z niecierpliwością. Natomiast jest coś takiego we mnie(podejrzewam że w każdej spodziewającej się dziecka matce) że obawiam się samego finału. Tzn. żeby tylko wszystko dobrze się potoczyło...Tfu tfu. Bo jak to mawia moja mama- sama ciąża to jeszcze nic, najważniejszy poród. Poprzednią ciążę przenosiłam, łożysko miałam niekompletne, byłam cięta, potem łyżeczkowana, miałam mega anemię plus infekcję z którą wspólnie z niuńkiem leżeliśmy tydzień czasu w szpitalu....Jak to wszystko się przypomina to aż strach człowieka napawa. No ale wiadomo, może niepotrzebnie się tak myśli bo każda ciąża jest inna...Dla maleństwa da się wszystko przeżyć i przetrwać....

Jest jeszcze coś takiego, że chciałoby się już te ciążę jak najszybciej zakończyć , bo codziennie wsłu****ę się (szczególnie rano) w ruchy dziecka, czy są, jeśli tak to jakie itp....No takie głupie uczucie, żeby niczego nie zaprzepaścić.....Tfu tfu

Co do diet- ja też ładnie chudłam na Dukanie.
A po porodzie z synkiem ograniczyłam ziemniaki, chleb, słodycze i wędliny i zleciałam 30 kg. Nieźle, co? Potem tylko trzeba się pilnować....

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry