reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Czesc kochane:-)
Ja wczoraj po basenie wzielam sie za gotowanie, rodzice malej pojechali na inny basen jak my z mala, potem zadzwonili, ze wroca po 23:00 i czy mala moze spac u nas...wrocili po 2-giej. Mala usnela i spala spokojnie, w nocy tylko raz sie przebudzila rozejrzala sie wszyscy na miejscu to polozyla sie dalej spac. I tak pospalismy do 8:30. Mamie sie przypomnialo o dziecku o 9:40.
Dzis basen bez malej, wiec eM moze ze mna plywac i oslaniac coby mnie ktos w wodzie przypadkiem nie kopnal. Siedze w polcieniu, ale widzialam tu ciezarne z golymi brzuchami i na takim ostrym sloncu...

Trzymam kciuki za testy&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Hej dziewczyny,
Myszko mnie sie wlos na glowie jezy o czym ty do nas rozmawiasz o tej malej ksiezniczce, a zwlaszcza traktowaniu jej przez rodzicow:szok:
Elka &&&&&&&&&&&&&&&&

Wiecie, ze dla nas tez to dziwne...a zaczela plakac jak poszla do domu az serce sie kraja ale coz ja moge:-( jedyne co mozemy to dac jej to czego nie ma w domu. Wg ich religii to kobiety sa jak zbedny balast...do roboty i rodzenie dzieci(najlepiej chlopcow) i uslugiwaniu facetowi...mnie sie to w glowie niemiesci, a moja tolerancja w tym temacie nie istnieje.
Mam nadzieje, ze mala nauczy sie cenic sama siebie i domagac sie szacunku.

Dzieki Dziewuszki za kciuki i fluidki eh zobaczymy jak wyjdzie jak narazie to na nic sie nie czuje Myszko jakas masakra z tymi ludzmi, czy to mozliwe ze przez swoja religie tak olewaja coreczke i tylko syn sie dla nich liczy???? Wogole w zyciu nie zrozumie ja mozna traktowac kobiety jak inny gorszy gatunek ze tylko do uslugiwania mezczyznom i rodzenia dzieci i to synow najlepiej...nie ogarniam

Elka witaj w klubie moj mozg tez jest zbyt malutki zeby to ogarnac... ja to tego Jej chlopa to bym 1 min w domu nie trzymala... ciagle tylko zmeczony (chodzi na kurs 4-5h/dzien i 5x w tyg.) ona zajmuje sie domem, dziecmi zakupami i nawet chleb robi sama zeby zaoszczedzic...on (nierob pieprzony, sorry ale nie znam innego okreslenia) albo spi, albo gada z kolesiami i do tego wymysla kupno nowego pceta za...1100 euro, a zeby pomoc z zakupami czy przy dzieciach...jedynie od czasu do czasu pokopie pilke z synem. Syn... wieczny mialuuczek, nic nie slychac tylko mum, mama...itd, wszystko jest jego i jak jakies dziecko mu cos powie, a nie daj Boze wezmie to leci z rykiem do...mamy, bo tata zmeczony... obled:szok:
szkoda mi tej kobity, ale jak sama sie nieogarnie to nikt inny tego za nia nie zrobi.

Wrocilismy z basenu... podroz powrotna to byl istny koszmar... w pociagu goraco jak w saunie... lalo sie ze mnie ciurkiem... przesiedlismy sie do tramwaju, a tam... wlaczone ogrzewanie:szok:... dobrze, ze tylko 4 przystanki... ledwo doszlam do domu. wzielam zimny prysznic i juz mi lepiej

Ostatnia edycja:
Hej MOtylku oo jeziorko ale bym sie popluskala uwielbiam takie leniuchowwnie I do tego opalanko bajka Myszko toz sie prawie uparowalas dobry pomysł z tym prysznicem :)

a ja tak załatwiłam się tymi butami wczoraj że utykam...:/ mały palec u lewej stopy ma pęcherz większy niż on sam... Ktoś zna jakieś lekarstwo? jutro muszę do pracy:(

reklama
Do góry