reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Czesc kochane:-)
Ja wczoraj po basenie wzielam sie za gotowanie, rodzice malej pojechali na inny basen jak my z mala, potem zadzwonili, ze wroca po 23:00 i czy mala moze spac u nas...wrocili po 2-giej. Mala usnela i spala spokojnie, w nocy tylko raz sie przebudzila rozejrzala sie wszyscy na miejscu to polozyla sie dalej spac. I tak pospalismy do 8:30. Mamie sie przypomnialo o dziecku o 9:40.
Dzis basen bez malej, wiec eM moze ze mna plywac i oslaniac coby mnie ktos w wodzie przypadkiem nie kopnal. Siedze w polcieniu, ale widzialam tu ciezarne z golymi brzuchami i na takim ostrym sloncu...

Trzymam kciuki za testy&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Hej dziewczyny,
Myszko mnie sie wlos na glowie jezy o czym ty do nas rozmawiasz o tej malej ksiezniczce, a zwlaszcza traktowaniu jej przez rodzicow:szok:
Elka &&&&&&&&&&&&&&&&

Wiecie, ze dla nas tez to dziwne...a zaczela plakac jak poszla do domu az serce sie kraja ale coz ja moge:-( jedyne co mozemy to dac jej to czego nie ma w domu. Wg ich religii to kobiety sa jak zbedny balast...do roboty i rodzenie dzieci(najlepiej chlopcow) i uslugiwaniu facetowi...mnie sie to w glowie niemiesci, a moja tolerancja w tym temacie nie istnieje.
Mam nadzieje, ze mala nauczy sie cenic sama siebie i domagac sie szacunku.

Dzieki Dziewuszki za kciuki i fluidki eh zobaczymy jak wyjdzie jak narazie to na nic sie nie czuje Myszko jakas masakra z tymi ludzmi, czy to mozliwe ze przez swoja religie tak olewaja coreczke i tylko syn sie dla nich liczy???? Wogole w zyciu nie zrozumie ja mozna traktowac kobiety jak inny gorszy gatunek ze tylko do uslugiwania mezczyznom i rodzenia dzieci i to synow najlepiej...nie ogarniam

Elka witaj w klubie moj mozg tez jest zbyt malutki zeby to ogarnac... ja to tego Jej chlopa to bym 1 min w domu nie trzymala... ciagle tylko zmeczony (chodzi na kurs 4-5h/dzien i 5x w tyg.) ona zajmuje sie domem, dziecmi zakupami i nawet chleb robi sama zeby zaoszczedzic...on (nierob pieprzony, sorry ale nie znam innego okreslenia) albo spi, albo gada z kolesiami i do tego wymysla kupno nowego pceta za...1100 euro, a zeby pomoc z zakupami czy przy dzieciach...jedynie od czasu do czasu pokopie pilke z synem. Syn... wieczny mialuuczek, nic nie slychac tylko mum, mama...itd, wszystko jest jego i jak jakies dziecko mu cos powie, a nie daj Boze wezmie to leci z rykiem do...mamy, bo tata zmeczony... obled:szok:
szkoda mi tej kobity, ale jak sama sie nieogarnie to nikt inny tego za nia nie zrobi.

Wrocilismy z basenu... podroz powrotna to byl istny koszmar... w pociagu goraco jak w saunie... lalo sie ze mnie ciurkiem... przesiedlismy sie do tramwaju, a tam... wlaczone ogrzewanie:szok:... dobrze, ze tylko 4 przystanki... ledwo doszlam do domu. wzielam zimny prysznic i juz mi lepiej

Ostatnia edycja:
Hej MOtylku oo jeziorko ale bym sie popluskala uwielbiam takie leniuchowwnie I do tego opalanko bajka Myszko toz sie prawie uparowalas dobry pomysł z tym prysznicem :)

a ja tak załatwiłam się tymi butami wczoraj że utykam...:/ mały palec u lewej stopy ma pęcherz większy niż on sam... Ktoś zna jakieś lekarstwo? jutro muszę do pracy:(

reklama
Do góry