reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Ja na dukanie pięknie schudłam, ale nie przeszłam ostatniego etapu i mi wróciło :zawstydzona/y:
Teraz chciałabym znowu schudnąć, ale bez takich wyrzeczeń okropnych, bo do tej pory na białko nie mogę patrzeć...

reklama
No widac ze weekend i cieplo bo zywej duszy nie ma;-)ja na diecie nigdy nie bylam jako takiej probowalam nie laczyc bialka z weglowodanami czyli chyba cos kolo dunkana a teraz kontroluje spozywanie wogole pieczywa staram sie nie jesc ziemniakow i makaronu ale to tak troche z przymrozeniem oka bo jak mam ochote to i pizza peknie i kebeb:-p

No wlasnie, myslalam, ze tu od groma ludzi a tu nikogo....
Okropnie spac mi sie chce....wiec raczej tu dlugo nie pociagne:eek:

my dziś byliśmy ze znajomymi w rynku, na piwku, na obiadku... było super tylko odbiło mi i założyłam szpilki! Jak dotarliśmy na miejsce okazało się że mam zdartą nogę z tyłu (przeprawa na obcasach przez kostkę brukową) i skończyło się doczłapaniem do sklepu i zakupieniem klapek:) W domu okazało się że mam jeszcze 4 pęcherze!!! ma-sa-kra!!! nigdy wcześniej mnie te buty tak nie urządziły!!! ale już wymoczyłam nogi i ciut lepiej... choć jak chodzę to czuję te wszystkie miejsca....
Taka stara a taka głupia no!!!

Heh NAnu nie zazdroszczę odcisków ja w szpilkach nie chodzę chociaż bym chciała ale już za pozno na naukę :p ja to mam czasami tak ze ubiore sie całkiem jak nie ja np elegancko a później czuje sie jak kosmita bo mi wcale to nie leży raczej preferuje luźny sportowy stajl:p

ja na codzień też luźniej.... ale dziś mi odbiło!:)
sukienki noszę dość często ale na ogół do płaskich butów, zresztą mam 175cm wzrostu więc w szpilkach robi się dość wysoko....

Ja spódnice od ok 4 lat a sukienke taka codzienna to pierwszy raz w tym roku założyłam;) wcześniej tylko spodnie i do tego szerokie taki hip-hop'powy styl :p wow Nanu modelkowy wzrost masz:)

reklama
Do góry