reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Ja na dukanie pięknie schudłam, ale nie przeszłam ostatniego etapu i mi wróciło :zawstydzona/y:
Teraz chciałabym znowu schudnąć, ale bez takich wyrzeczeń okropnych, bo do tej pory na białko nie mogę patrzeć...

reklama
No widac ze weekend i cieplo bo zywej duszy nie ma;-)ja na diecie nigdy nie bylam jako takiej probowalam nie laczyc bialka z weglowodanami czyli chyba cos kolo dunkana a teraz kontroluje spozywanie wogole pieczywa staram sie nie jesc ziemniakow i makaronu ale to tak troche z przymrozeniem oka bo jak mam ochote to i pizza peknie i kebeb:-p

No wlasnie, myslalam, ze tu od groma ludzi a tu nikogo....
Okropnie spac mi sie chce....wiec raczej tu dlugo nie pociagne:eek:

my dziś byliśmy ze znajomymi w rynku, na piwku, na obiadku... było super tylko odbiło mi i założyłam szpilki! Jak dotarliśmy na miejsce okazało się że mam zdartą nogę z tyłu (przeprawa na obcasach przez kostkę brukową) i skończyło się doczłapaniem do sklepu i zakupieniem klapek:) W domu okazało się że mam jeszcze 4 pęcherze!!! ma-sa-kra!!! nigdy wcześniej mnie te buty tak nie urządziły!!! ale już wymoczyłam nogi i ciut lepiej... choć jak chodzę to czuję te wszystkie miejsca....
Taka stara a taka głupia no!!!

Heh NAnu nie zazdroszczę odcisków ja w szpilkach nie chodzę chociaż bym chciała ale już za pozno na naukę :p ja to mam czasami tak ze ubiore sie całkiem jak nie ja np elegancko a później czuje sie jak kosmita bo mi wcale to nie leży raczej preferuje luźny sportowy stajl:p

ja na codzień też luźniej.... ale dziś mi odbiło!:)
sukienki noszę dość często ale na ogół do płaskich butów, zresztą mam 175cm wzrostu więc w szpilkach robi się dość wysoko....

Ja spódnice od ok 4 lat a sukienke taka codzienna to pierwszy raz w tym roku założyłam;) wcześniej tylko spodnie i do tego szerokie taki hip-hop'powy styl :p wow Nanu modelkowy wzrost masz:)

reklama
Do góry