reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Przykre, niestety w ostatnim czasie chyba powszechne :-(

Nie wiem, czy tak zawsze było, czy teraz kobiety częściej się przyznają...

reklama
Moja mama mówi,że to teraz organizmy są takie słabe ... że coraz więcej poronień itp ... może ta chemia w jedzeniu itp wpływa na wszystko :-p bynajmniej ona tak to rozumuje ... a ja nie wiem ale to co się wyprawia przerasta moje oczekiwania. No gdzie żebym ja kiedykolwiek pomyślała,że trafi na mnie że też stracę moją fasolkę ... obłęd

Ja myślę ze to był temat tabu do tej pory a poronienia zawsze były....

Moja teściowa poroniła dwie ciąże... jednego syna (3 ciąża) urodziła w 27 tygodniu... żył parę dni... później zaszła w ciąże z moim mężem i urodziła go w 33 tygodniu no i jest jedynym żyjącym dzieckiem... sąsiadka też urodziła martwą córeczkę i ma tylko jednego syna (już 30 letniego) o tym kobiety po prostu nie mówią... nie było internetu... wy też raczej nie opowiadacie o swoich przeżyciach na prawo i lewo...

Witajcie,
Uff, nie wchodziłam 2 dni i ledwo Was nadrobiłam...

Ja oczywiście też trzymam kciuki za Was wszystkie :-) Również używałam testów za złotówkę z allegro i ...sprawdziły się :tak:

Przed chwilą odczytałam maila od znajomej z którą leżałam na sali szpitalnej, a która właśnie całkiem niedawno bo prawie 2 tyg. temu urodziła poprzez cc synusia. No i przesłała mi kilka fotek tego małego człowieczka i po prostu rozmarzyłam się. Taki słodziak, że aż nie mogę doczekać się swojego :-D

Danutaski, nie przejmuj się tym zdjęciem, to tylko fotka z USG więc daleko jej do realnej.
Zobaczysz , Twoja córcia będzie taka jaką sobie wymarzyłaś. I ani myśleć mi tu o chorobach, tfu tfu :wściekła/y:

Buziaki

A ja nie uzywalam :-D
Fifka ja po raz pierwszy i ostatni w tym cyklu robilam test, a w 17dfl bo zdarzalo sie ze trwala do 16 dfl i @, a jakos malo wierzylam w to ze sie udalo...bo nic nie czulam.

Danutaski dzieci z zespolem D. Maja plaskie czolo nos aski i brode plaska, a u Ninki wszystko ladnie uksztaltowane. Wez pod uwage, ze juz doktor wspomnial ze bedzie okolo 4 kg...gdzies tluszczyk musi zbierac, a .a oponke i celulit to ma jeszcze duuuuuuuzzo czasu ;-)

Dzień dobry! :*

Tempka lekko spadła ale na razie @ i plamień brak.

Myszka u mnie przed ciążą cykle były nieregularne ale jak wyznaczyłam owulację to ZAWSZE 14-13 dni i przychodziła @. Teraz po ciąży @ przychodziła po 11 dniach więc 13 a nawet zaryzykowałabym stwierdzenie że 14 licząc od bólu owulacyjnego...

Danu i takie dzieci mają nisko uszy osadzone, myślę że naprawdę nie masz czymś sie przejmować :-D Tak jak Myszka piszę mała będzie przecież duża i pewnie dlatego jest taka pucowata! :-)

Gatto
ja przed ciażą zakupiłam nową partie i zostało mi jakieś 10 :-D ale je durna wykorzystałam w poprzednich cyklach... bo nie przypuszczałam ze tak szybko podejmiemy decyzję o drugim dziecku a ja chciałam sprawdzić kiedy mam owu,... :zawstydzona/y:

Kochająca
ty już coraz bliżej terminu!!! :-) oj jak ci zazdroszczę! Te pierwsze chwilę z maleństwem są nie do opisania.... nie mogę się doczekać aż znowu będe w ciaży!! :-D

Jak tam dziewczyny oczekujące na @????? :*

reklama
Do góry