reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

W poniedziałek :-) Traz popatrzyłam ze u myszki też było takie plamienie w 11dc jak i u mnie a test wyszedł jej dopiero 17 :-D choć pewnie tylko sobie wkręcam...

Ale serio czegoś takiego to jeszcze Nigdy nie miałam...

reklama
Motyl, a ja Kościaniaków znam niewielu, bo krótko tu mieszkam :-)
I pewnie o tym samym Kościankowie mówimy.

A czy Kaso się odzywała jak po wizycie?

Nanu trzymaj za Fifkę i Motylka, ja się za bardzo @ czuję, więc na bank nie jestem. Już mnie podbrzusze rwie i takie "skrobanie łyżką" odczuwam. Typowo na @

​KASO!!!!!!

dziewczyny nie obiecuję ! :baffled: bo zauważyłam jakieś plamki na wkładce ... ale żadne brązowe czy coś a w śluzie nic nie ma, więc nie wiem co to ( ale to nie pierwszy raz bo czasami takie mam na wkładce i nie wiem od czego ) no i nadal mam odczucie mokra a tu sucho ... no i lewy jajnik nie daje mi żyć ;-) @ powinna być jutro. albo nawet i dziś bo zawsze przychodziła 2 dni po odstawieniu tabletek

Ostatnia edycja:
przy szyjce jest niby krew bo tak to taka kawa z mlekiem.... no nic.. czekam do poniedziałku!

Zapominajka objawy @ też często wskazują na fasolkę wiec ja tam trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&

Zresztą za wszytkie trzymam! :-D &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Mnie teraz brzuch rozbolał @owo... więc zobaczymy...

reklama
Ja w sumie ciesze sie ze juz mam sprawe jasna:) przy tym calym sajgonie jak by mi to jeszcze zasmiecalo glowe to w wariatkowie bym wyladowala...
A tak? Mam z glowy gdybania!

Kciuki za was zacisniete kochane! &&&&&&&&&&

Do góry