reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

W poniedziałek :-) Traz popatrzyłam ze u myszki też było takie plamienie w 11dc jak i u mnie a test wyszedł jej dopiero 17 :-D choć pewnie tylko sobie wkręcam...

Ale serio czegoś takiego to jeszcze Nigdy nie miałam...

reklama
Motyl, a ja Kościaniaków znam niewielu, bo krótko tu mieszkam :-)
I pewnie o tym samym Kościankowie mówimy.

A czy Kaso się odzywała jak po wizycie?

Nanu trzymaj za Fifkę i Motylka, ja się za bardzo @ czuję, więc na bank nie jestem. Już mnie podbrzusze rwie i takie "skrobanie łyżką" odczuwam. Typowo na @

​KASO!!!!!!

dziewczyny nie obiecuję ! :baffled: bo zauważyłam jakieś plamki na wkładce ... ale żadne brązowe czy coś a w śluzie nic nie ma, więc nie wiem co to ( ale to nie pierwszy raz bo czasami takie mam na wkładce i nie wiem od czego ) no i nadal mam odczucie mokra a tu sucho ... no i lewy jajnik nie daje mi żyć ;-) @ powinna być jutro. albo nawet i dziś bo zawsze przychodziła 2 dni po odstawieniu tabletek

Ostatnia edycja:
przy szyjce jest niby krew bo tak to taka kawa z mlekiem.... no nic.. czekam do poniedziałku!

Zapominajka objawy @ też często wskazują na fasolkę wiec ja tam trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&

Zresztą za wszytkie trzymam! :-D &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Mnie teraz brzuch rozbolał @owo... więc zobaczymy...

reklama
Ja w sumie ciesze sie ze juz mam sprawe jasna:) przy tym calym sajgonie jak by mi to jeszcze zasmiecalo glowe to w wariatkowie bym wyladowala...
A tak? Mam z glowy gdybania!

Kciuki za was zacisniete kochane! &&&&&&&&&&

Do góry