reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Oczywiście żeby nie był koniec :-D ja zaraz zwariuje ... normalnie jakbym miała jakiegoś gluta między nogami :baffled:

Kochane mam takie pytanie: bo nigdy nie robiłam testu ciążowego ... ( o 1 ciąży dowiedziałam się dopiero na USG ) żeby go wykonać zalecają mocz poranny ... ale to taki 1 po wstaniu musi być? bo ja czasami wstaję o 5 jak G budzi się do pracy i idę siusiu ... a przecież nie będę latała o 5 rano z testem jak będę jeszcze jednym okiem spała ... czy to może być mocz z później? ... Wstyd mi,że nie wiem :( czy ten pierwszy mocz do pojemnika na siuski i zrobić test jak wstanę?

Ja bym zrobiła o tej 5. I nie martw się, że będziesz spała, bo sam fakt odpowiedzi na tajemnicę życia cię rozbudzi :-D

A u mnie dzisiaj trochę sucho i trochę mokro. Sama nie wiem jak :sorry:
No i trochę mnie podbrzusze ciągnie, więc podejrzewam, że to jednak na @ wredną ...

reklama
Teraz żyję kolorami naszego pokoju :-D koleżanka z innego forum podała link jaki oni wybrali zestaw, i mi się też podoba bardzo ... ale G już mi marudził że mu się nie podoba to nie wiem co on będzie chciał :baffled: jak tak dalej pójdzie zostanie biały i już :-p

myślę ze z tym śluzem to indywidualna sprawa.
Fifka u mnie sucho i też takie jakby ciągnięcie i " pełny " brzuch no i też było przeczucie
trzymam z całych sił &&&&&&&&&&&
za wszystkie łapcie jeszcze ciepłe ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

12 dzień wyższej tempki, jutro termin @
też się ździwiłam jak zobaczyłam. w poprzedniej dopiero dwa dni po terminie wyszedł cień cienia, ale wydaje mi się ze wtedy wszystko od początku już szło nie tak

to ile my tu już ciężarnych mamy?:)

kochająca mama
danutaski
gatto
kaso
karo
marta-l
myszka
anila
lenka
ewelka
kruszka

kogo pominęłam?:)

niedługo admin nam nazwę zmieni:p

Ostatnia edycja:
Dziewczyny ja juz po wizycie.
Serduszko o Kruszynki ladnie puka,jestem w 7tyg.:-)I jest tylko jedno serduszko,jednak nie blizniaki.Termin na 10.04.2013.To dzien urodzin mojej zmarlej babci ktora byla dla mnie calym swiatem,Bardzo przezylam jej smierc.Ale z mezem stwierdzilismy ze chyba babcia wziela wszystko w swoje rece.Bardzo sie ciesze chociaz cien strachu jest i bedzie.Ale trzeba sie nastawic na nowa ciaze.Karte ciazy zalozona i wizyta za 2 tyg.

reklama
Do góry