reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Zapominajka u mnie @ ma przyjść 18. Tabletki odstawiam w środę 15. Więc zobaczymy czy @ przyjdzie ... jeśli nie to w poniedziałek zrobię test. Jeżeli wyjdzie negatywny i dostanę okres to wtedy od 22 znów tabletki i do dzieła od nowa :) ... a jeżeli do 22 nic nie przyjdzie to wiadomo co to znaczy :)

Ostatnia edycja:
reklama
Lenka21 dobrze że zadzwoniłaś do ginka i nakreślił Ci co i jak ;-)
Zapominajka a robisz gdzieś wykres na necie czy na kartce sobie?
Ile dni dokładnie mierzysz i co to dokładnie znaczy że "tempka jest taka sama" i któe to dni cyklu?
Dorcia112 Twój wykres jest bardzo obiecujący !!
Obstawiam jutro wysoki poziom tempki i dwie kreseczki !! Robisz testa? &&&&&&&&&&&&&&

Cześć kochane..tyle napisałyście że nie nadrobię..
ja wczoraj wróciłam o 22:00 z super wyjazdu weekendowego na mazury.
Bardzo fajnie spędzilismy czas..
Dziś już nie poszłam do pracy bo totalnie się przeziębiłam-mam zapalenie gardła ;/
Muszę wyleczyć się do jutra, bo jutro w nocy wyjazd :-).
Ostatnio to moja walizka jest ciągle pakowana albo rozpakowywana:-p.

Myszko- jak się czujesz?
Danutaski- a Ty?
Za wszystkie dziewczyny trzymam mocno kciuki aby ujrzały upragnione plusiki! :)
Buziaki od 'zaflukanej 'marty:-D

Zapominajka juz czekalam prawie miesiac i sie nie zlitowalo:baffled: dranstwo jedne! Robie sobie teraz przerwe i potem znow...

Przygotowalam sobie skladniki na ciasto i kurde nie mam proszku do pieczenia:oo: musze poczekac 2 godziny, a z mi sklep znow otworza:baffled:chyba , ze do tesciowki podskocze...

Tupnij i strzel dąsa. Co za bezczelne prasowanie!!!
Jakie ciasto robisz?
Zapominajka a robisz gdzieś wykres na necie czy na kartce sobie?
Ile dni dokładnie mierzysz i co to dokładnie znaczy że "tempka jest taka sama" i któe to dni cyklu?

Zaczęłam na enpr.pl notować, ale 3 dni dopiero, więc może to dlatego. Poczekamy zobaczymy. Muszę się pewnie jeszcze nauczyć co i jak. Tym bardziej, że nie zaczęłam od początku cyklu.

Martoocha witaj z powrotem......nie dobrze, ze nie doczytalas, bo jest jeden plusik:tak:

Zapominajka robie ciambelle :happy2: to cos takiego jak babka chyba :baffled:
aaaa i wstaw nam tu wykresik w takim razie, to znaczy sobie wstaw a my bedziemy obserwowac :))

Ostatnia edycja:
Gatto, Danutaski dzięki za kciuki ale chyba z testu nici bo zaczynam plamić na różowo więc pewnie będzie potop. Chociaż od paru dni tak mi niedobrze że myślałam że może jednak... Ale chyba nie.

reklama
O matko! Ależ się rozpisałyście dziewczyny!! :-)

Elka nie do mnie pytanie ale ja w ciąży w I trymestrze leczyłam zęby na znieczuleniu bo bolały jak diabli... Tylko tak jak Myszka pisze trzeba powiedzieć dentyscie bo wtedy poda inne. Mi zeby poleciały strasznie jak zaszłam....

Motylku
oj znajdziesz jeszcze coś... powodzenia w szukaniu kiecki! Koniecznie się pochwal jak coś upolujesz! Pomysł z gorsetem moze być dobry :tak: No i trzymam &&&&&&&&&&&&&&&& za brak @!!! Berek musi ruszyć!

Lenka
kciuki trzymam zeby twoje przypuszczania się sprawdziły! :-)

Ani@k
widzę ze zaczełaś nowy cykl! Więc kciuki trzymam za ciebie!! :*

Danu
ja lubię czytać twoje posty! Masz duą wiedzę i fajnie ze chcesz się nią dzielić! Nigdy nie odczułam zebyś to robiła narzucając się :-) Jesteś wspaniała!

Zapominajka ja tak samo wczoraj.... a tak się cieszyłam ze 3 kg zrzuciłam... :-(

Gatto uważaj na siebie! I nie przemęczaj się z tym prasowaniem! Ja w ciąży prasowalam zawsze na siedząco :-D Niewygodnie, ale to lepsze niż taka nachylona pozycja...

Nanu mnie też liczysz?? :-) Idziemy łeb w łeb! :-D

Martocha
ależ ci fajnie że tak fruwasz!! Udanej - kolejnej - wyprawy! :-D

Dorcia wykres naprawdę wygląda obiecująco!! I nie ma gdybać jeśli jest fasolka to na pewno z tobą zostanie już na BARDZO długo :-)

Do góry