reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Ja mysle ze nie ma co gdybac,ja sie poki co nie wglebiam w temat,staram sie zajac max czas na ten tydzien.... przeciez co ma byc to i tak bedzie:-)
Mi sluz sie zrobil mokry,byl gesty i suchy. Ale malo go...
Pewnie bedzie chwilowy zawod jak @ przyjdzie ale... zyje sie dalej,a staranka przyjemne przeciez:)))

reklama
Mam sikańca :-p ale obiecałam G,że zrobię test jeżeli @ nie będzie do 18 w poniedziałek za tydzień ... a z okazji remontu w naszym pokoju - nie mam dostępu do szafki :-D i dobrze ...

to kiedy która testuje :-D wszystkie w weekend? czy któraś ze mną w poniedziałek?

dziewczyny nie ma sie co nakręcać, ja sobie wymyślam różne zajęcia i inne plany, na pewno nie ciązowe. Dentysta nie odbiera, będę próbować jutro, na szczęscie ząb przestał boleć.

nie mam nawet testu i kurcze nie wiem czy go dzisiaj kupię, nie mam kasy. wszystko dzisiaj wydaliśmy i wiecej nie mogę kartą wyciągnąć, no chyba że m zdązy zanim zamkną bank . Chyba będe musiała jutro trzymać siki i lecieć z rana do apteki, tylko czy wytrzymam.

Kochane to tu z tydzień ale testowanek będzie !! I niech się robi gruuubo od dwóch kreseczek - przesyłam fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

MartOocha
super że wypoczywasz, trzymaj się kochana.
U mnie wsio oki, jutro idę na USG.
Zapominajka jak dopiero 3 dni to pewnie wszystko ok, często tempka potrafi być taka sama przez kilka dni. Dodaj wykresik do sygnaturki to będziemy Cię "podglądać" :tak:
Dorcia112 niemniej jednak i tak trzymam kciuki żeby tempka była jutro wysoka, jak będzie to leć po teścik i jak wyjdzie pozytywny to wtedy zaraz dzwoń do ginka !!
Fifka zawstydzasz mnie :zawstydzona/y:
Gatto już powoli jesteś w tym "bezpiecznym" czasie. Ja uznałam, że "bezpieczny" czas zaczął mi się po skończonym pełnym 12 tygodniu, czyli u Ciebie byłoby to jeszcze jakieś 8-9 dni.
Pomimo że zaczął się drugi trymestr, dalej plamiłam, ale już bardzo mało i sporadycznie. Teraz już powoli zaczniesz odliczać czas do pierwszych ruchów !!

Ja za chwilkę na bociana wrzucę swoją aktualną fotkę w pełnej okazałości, tutaj na oficjalu się wstydzę :tak: więc Bocianowe członkini - zaraz się tam pojawię ;-)

Ja teraz bezpieczny uznam chyba dopiero ten w ktorym wszystko pomierza i bedzie ok
Ostatnio cieszylam sie ze 2gi trymestr i juz ok a potem okazalo sie ze dzidziol ma wade... mial ja od poczatkku ale byl za maly by ja zobaczyc.... ehh bede schizowac na maxa....

nanulka termin @ mamy ten sam :-D no to odliczamy. Chociaż ... hmmm 8 bocianów latało nad domem :-p kto wie hahahahaha :rofl2: i jak zobaczę || od razu lecę wykupić aspirin protekt i duphaston... i czekać, żeby na łeb nie dostać że znów coś nie tak

reklama
Do góry