Witam
ewelka10 moja koleżanka używała testów owulacyjnych
Ovulation Tests - Professional Use (20 Pack) - Next day delivery from Ireland! - inhealth.ie jakbyś chciała to mogę Ci przesłać, bo oddała mi to co jej zostało, a ja użyłam dwóch, ale stwierdziłam, że u mnie to 10 będzie za mało bo nie miałam pojęcia nawet w przybliżeniu kiedy mam owulację. Zostało mi 8, a są ważne do czerwca, jakbyś chciała do napisz na PW adres, to wyślę w ramach akcji "podaj dalej". Oglądałyście ten film? Nawet mój M miał wilgotne oczy na koniec.
My się czujemy nie najgorzej, poza tym, że muszę non stop leżeć i już kręćka dostaję, bo bym chciała do pracy wrócić, ale mój M mi nie chce pozwolić, lekarz zresztą też. W dodatku nie mogę leżeć na boku, bo wtedy dostaję kopniaki, a na plecach podobno nie wskazane, więc tak się turlam z boku na bok.
PS to miały być i Nasze pierwsze Wspólne Święta. Nasz Aniołek może by powoli stawiał pierwsze kroki, bo miałby już 11 miesięcy. Pewnie będzie na nas patrzył z góry, jak pierwsza gwiazdka na niebie zabłyśnie. Któraś dziewczyna miała tak ładnie napisane że Nasze Aniołki nie odeszły, tylko zmieniły datę przybycia
Trzymam mocno &&&&&