U mnie na wynik czeka się 3 tyg. Póki co minęło 11 dni więc jeszcze trochę czekania przede mną. Jak lekarz pozwoli to oczywiście będziemy się starać z tym że ja muszę mieć stymulowaną owulację i miałam bardzo długie cykle więc nawet nie wiem ile będę czekać na kolejną miesiączkę.
Z badań zrobiłam trombofilia wrodzona, antykoagulant tocznia, zespół antyfosfolipidiwy i antykardiolipidowy, Wit D, anty TPO, anty TG. Ale to cała wiedzę wzięłam z tego forum lekarz powiedział, że badania dopiero po kilku razach. Płodu nie badałam i nie będę. Myślę jeszcze nad kariotypami. Wyników jeszcze nie mam.
Hormony wszystkie miałam przed ciąża i było ok, podobnie tarczyca i wszelkie toxoplazmozy, chlamydia itp. Przyczyny za cholere nie znam.
Cykle mam regularne, miałam na początku roku histeroskopie żadnych wad macicy, zrostów, polipow itp.
Wyniki hist u mnie w szpitalu to ok 5 tyg więc jeszcze min 2 muszę poczekać.
Na kontrolę wybieram się za ok 1.5 tygodnia chyba, że dostanę okres to wtedy termin się przesunie.
A Ty jak tam? Wyniki masz? Jak lekarz da zielone światło podejmujecie próby? Ja bym bardzo chciała