reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Hejka. No fakt Ja dawno też się nie odzywałam[emoji53]
Adaś rośnie jak na drożdżach. Zdrowy duży. Chodzi, a nawet powiedziałabym, że ostatnio próbuje biegać [emoji2957][emoji2957][emoji2957]
W poniedziałek skończył roczek [emoji7][emoji7][emoji7]jejku jak to szybko zleciało, aż nie mogę w to uwierzyć.
A tutaj ostatnio to cisza[emoji848][emoji848][emoji848]
A co tam u starających się? Bo chyba jeszcze tutaj takie są.? Zobacz załącznik 947100Zobacz załącznik 947101Zobacz załącznik 947102Zobacz załącznik 947104
Ale slodki :) to prawda,ze czas ucieka jak szalony :( nie mozna go zatrzymac :( dzieci rosna a ja tak sobie zamarzylam po cichu,ze za rok zaczne starania :) poki co dom,praca,budowa domu no i slub ma glowie...ledwo wyrabiam na zakretach :)

reklama
Maksio pełzo-raczkuje gdzie się da , wspina się wszędzie i staje na nogi , ciągle się śmieje , dużo gaworzy, wiecznie mnie woła i raczej się że mama to mama [emoji14] obstawiam że będzie chodził przed roczkiem:D A u mnie ogólnie bez zmian :) siedzę z nim w domu i myślę jak to będzie jak wrócę do pracy :o
Bedzie ciezko ...ale tez odetchniesz,bo pojdziesz do ludzi :) na biegiem wszystko i tesknota za Maksiem bedzie na pewno,ale dasz rade :) ja jeszcze jakos ogarniam i czekam na piatek,piateczek,piatunio :D

Budowa domu? O to chyba coś Mnie ominęło [emoji848][emoji848][emoji848]
Fajnie nowy start nowe życie! Super!
U Mnie za to nie za ciekawie. Raczej nie obejdzie się bez operacji kręgosłupa[emoji849]zastrzyk nie pomógł rehabilitacje też nie. We wtorek mam wizytę i mam podjąć decyzję. Lekarz mówi, że to nieuniknione bo powinna być już poprawa. A Ja się boję jak cholera [emoji53]
Ale slodki :) to prawda,ze czas ucieka jak szalony :( nie mozna go zatrzymac :( dzieci rosna a ja tak sobie zamarzylam po cichu,ze za rok zaczne starania :) poki co dom,praca,budowa domu no i slub ma glowie...ledwo wyrabiam na zakretach :)

Oooo losie moje kochane jestem :D zyje i mam sie dobrze... Wlasnie wrocilam do pracy i nie mam na nic czasu :) Nie pamietam kiedy tu bylam ostatnio :D nawet apki nie mam ale chyba zainstaluje :) Co u nas...no Hania ma juz skonczony roczek :) jest malym lobuzem haha ale takim slodkim do schrupania :) a co U Ciebie? Mow szybko :*
Ale zabale[emoji7] roczek za Wami wiec kiedy nastepne? [emoji57]
U mnie wporzadku. Zaczelam prawko. W pracy na nocki chodze nawet nie jest tak zle jak myslalam

Hejka. No fakt Ja dawno też się nie odzywałam[emoji53]
Adaś rośnie jak na drożdżach. Zdrowy duży. Chodzi, a nawet powiedziałabym, że ostatnio próbuje biegać [emoji2957][emoji2957][emoji2957]
W poniedziałek skończył roczek [emoji7][emoji7][emoji7]jejku jak to szybko zleciało, aż nie mogę w to uwierzyć.
A tutaj ostatnio to cisza[emoji848][emoji848][emoji848]
A co tam u starających się? Bo chyba jeszcze tutaj takie są.? Zobacz załącznik 947100Zobacz załącznik 947101Zobacz załącznik 947102Zobacz załącznik 947104
Jaki fajniutki juz. Czyli jest co przy nim robic. A jak Twoje zdrowie?

Budowa domu? O to chyba coś Mnie ominęło [emoji848][emoji848][emoji848]
Fajnie nowy start nowe życie! Super!
U Mnie za to nie za ciekawie. Raczej nie obejdzie się bez operacji kręgosłupa[emoji849]zastrzyk nie pomógł rehabilitacje też nie. We wtorek mam wizytę i mam podjąć decyzję. Lekarz mówi, że to nieuniknione bo powinna być już poprawa. A Ja się boję jak cholera [emoji53]
Ojej teraz doczytalam[emoji44]

Ale zabale[emoji7] roczek za Wami wiec kiedy nastepne? [emoji57]
U mnie wporzadku. Zaczelam prawko. W pracy na nocki chodze nawet nie jest tak zle jak myslalam
Kochana ja czekam na Twojego bobaska ;) nockiii? O matko bosko to chyba nie dla mnie :) ja pracuje od 7 do 15 i padam wieczorami na twarz,bo wiadomo,ze nie odpoczne bo codzienne obowiazki trzeba wykonac,i dzieci ogarnac :)

Kochana ja czekam na Twojego bobaska ;) nockiii? O matko bosko to chyba nie dla mnie :) ja pracuje od 7 do 15 i padam wieczorami na twarz,bo wiadomo,ze nie odpoczne bo codzienne obowiazki trzeba wykonac,i dzieci ogarnac :)
Chyba sie do nich przyzwyczailam. Ale wiecej jak 3 w tyg. Nie dam rady[emoji58]

reklama
Czesc,nie wiem zabardzo czy to dobre forum dla mnie,moze jakis link do innego?w kazdym razie dzis sie dowiedzialam ze u mojego fasolka serce juz nie bije:(ciaza sie nie rozwinela,duza roznica w terminach okresu z usg.pojechalam do szpitala bo
zauwazylam rano male brazowe plamki.jestem zalamana,bardzo boje sie poronienia,tych boli i krwi oraz ze sie skonczy zabiegiem a chcialabym sie zaczac starac.mieszkam w uk i poza oddzialem ciazowym to lekarza tu nie zobacze.narazie lezez i placze i nie moge w to uwierzyc

Do góry