reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Dziewczyny zapomniałam 2am życzyć Zdrowych Wesołych! Oj Ja nie dobra[emoji30]
Ale za to Szczęśliwegi Nowego Roku! Spełnienia najskrytszych Marzeń żeby Wszystkie się spełniły i Oby nadchodzący Rok nie był gorszy od obecnego[emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]
IMG_20181217_122929.jpeg

reklama
Dziewczyny zapomniałam 2am życzyć Zdrowych Wesołych! Oj Ja nie dobra[emoji30]
Ale za to Szczęśliwegi Nowego Roku! Spełnienia najskrytszych Marzeń żeby Wszystkie się spełniły i Oby nadchodzący Rok nie był gorszy od obecnego[emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]Zobacz załącznik 929119
Dla Was tez Szczesliwego Nowego Roku

Dziewczynki moje drogie ja w imieniu admin. chciałam was poprosić o zgłaszanie uwag jeśli nie działa wam coś w apce. Abstrachujac od tego która była lapsza ;) Jest trochę uwag wiec proszę jeśli macie problem napiszcie mi priv a ja zadam wam parę pytań
Buziaczki :)

Córkę stracilam ostatniego dnia 21 tygodnia (11 sierpnia 2018r.) przez błąd lekarski stwierdzono ciążę obumarla. Orgzanim szybko doszedl do siebie i lekarz po 1 miesiączkę kazał od razu sie starac wczoraj doczekalam sie w koncu dwoch kresek na tescie ciążowym.
Super gratulacje. Niestety czasu już nie cofniesz, ale fajnie, ze udało ci się zajść w kolejną ciąże. Jak się czujecie?

@justys0702 hej Kochana, a co tam I Was jak się czujesz???
Dzis cos kiepsko. Brzuch boli caly czas. Mala strasznie sie rozpycha. Chcialabym byc juz po. Jutro jade na ktg to moze cos sie wiecej dowiem. Moze jest juz jakies rozwarcie. Byle by nie chcieli mnie zostawic na oddziale. Chcialabym pojechac, urodzic i wrócić jak najszybciej do domu

A ogólnie na kiedy masz termin???
Dzis cos kiepsko. Brzuch boli caly czas. Mala strasznie sie rozpycha. Chcialabym byc juz po. Jutro jade na ktg to moze cos sie wiecej dowiem. Moze jest juz jakies rozwarcie. Byle by nie chcieli mnie zostawic na oddziale. Chcialabym pojechac, urodzic i wrócić jak najszybciej do domu

reklama
Do góry