reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Zobacz załącznik 922152 Wpadamy tylko powiedzieć, że dziś o 17:00 Kornel skończył pół roku :) Chociaż tu pusto (może to i dobrze;)) to jesteśmy z Wami @mfifi04 Kochana kciuki nadal trzymamy @justys0702 @jagoda87 jak tam Wasze brzuszki @AnetaManiak @90_natka @alunia87 @DorciaMamaOlka buziole przesyłamy
Zobacz załącznik 922153 Zobacz załącznik 922154
Hej Kochana [emoji846]

Dziekuje za pamięć[emoji846]

Kornel jest cudowny[emoji846] czas leci bardzo szybko.

Ja nie mam, czasu kiedy aie obejrzec, bo Lilcia pedzi jak szalona po calym domu, a jak ma drzemke to staram sie cos ogarnac. Zaraz bedzie miala 15 miesięcy[emoji846]

Wyprawka juz wyprana. Jeszcze tylko musze spakować torbe do porodu. No i w końcu mamy wybrane imie. Chyba, ze jeszcze zmienimy zdanie. Ale na chwile obecna rosnie nam mala Oleńka[emoji846]

reklama
Ale słodziaki z tych Waszych małych „Mikołajków” :)

@justys0702 hihi Lila daje Ci przedsmak tego co będzie później, że już teraz nie daje Ci nawet chwilkę odpocząć ;) czas pędzi jak szalony, jeszcze chwilka a Oleńka będzie z Wami (swoją drogą śliczne imię :) )

Jak tam u Was dziewczyny, czujecie nadchodzące święta? Ja w tym roku jakoś nie bardzo. Niby już tak blisko, a ja w domu bałagan, w pracy młyn (chociaż teraz jestem na L4 bo mały ma bostonkę).. jedyne co to pierniczki upieczone, bo to nasza mała świąteczna tradycja-Julka wykrawa z ciasta, a potem dekoruje :D

My również pozdrawiamy
20181125_181201.jpg

Załączniki

• 20181125_181201.jpg
    20181125_181201.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 387
Córkę stracilam ostatniego dnia 21 tygodnia (11 sierpnia 2018r.) przez błąd lekarski stwierdzono ciążę obumarla. Orgzanim szybko doszedl do siebie i lekarz po 1 miesiączkę kazał od razu sie starac wczoraj doczekalam sie w koncu dwoch kresek na tescie ciążowym.
Witaj przykro mi z powodu straty.
Warto zmienic lekarza.
Powodzenia

reklama
Do góry