reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Jesli chodzi o starania to stoja w miejscu. Zobaczymy jak sie sprawy beda miały. Dostałam propozycje awansu wiec sie do niego przygotowuje [emoji3] duzo nauki przedemna. Chce tez isc na prawko. Wiec dzidzius czeka na swoja kolej.
Dzieki ze pytasz [emoji8]
Ja też zawiesiłam broń :) no ale ja teraz już tylko o zdrowie proszę :* fajnie ze się realizujesz :)

Ale słodziaki z tych Waszych małych „Mikołajków” :)

@justys0702 hihi Lila daje Ci przedsmak tego co będzie później, że już teraz nie daje Ci nawet chwilkę odpocząć ;) czas pędzi jak szalony, jeszcze chwilka a Oleńka będzie z Wami (swoją drogą śliczne imię :) )

Jak tam u Was dziewczyny, czujecie nadchodzące święta? Ja w tym roku jakoś nie bardzo. Niby już tak blisko, a ja w domu bałagan, w pracy młyn (chociaż teraz jestem na L4 bo mały ma bostonkę).. jedyne co to pierniczki upieczone, bo to nasza mała świąteczna tradycja-Julka wykrawa z ciasta, a potem dekoruje :D
Moze byc ciezko. Ale jakos dam rade[emoji846] nie ja pierwsza nie ostatnia[emoji846] choc troche boje sie poczatku. Jak to wszystko sobie ogarne i zorganizuje.

Kochane również i ja życzę wam zdrowych i radosnych Świąt, aby Nowy Rok każda z nas pozytywnie zaskoczył i dał spełnienie i żebyśmy o sobie nigdy nie zapomniały ♡

Kochane również i ja życzę wam zdrowych i radosnych Świąt, aby Nowy Rok każda z nas pozytywnie zaskoczył i dał spełnienie i żebyśmy o sobie nigdy nie zapomniały ♡
Tobie rowniez Wszystkiego dobrego. Swiat spedzonych w gronie rodzinnym [emoji182] spelnienia marzen tych malych i tych duzych buziaczki [emoji182][emoji182]

reklama
Do góry