reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
@AnetaManiak dziubek juz niedlugo zobaczysz swojego ksiecia:) z cisnieniem nie ma zartow:/
Ja dopiero starania bede zaczynac dzis 5dc :) ale nastawiamy sie na in vitro :)

[emoji173]walczyć o marzenia[emoji173]
A to Mnie się coś wydawało, że jesteś przed testowaniem
I dobrze nastawiajcie się na in-vitro, a po drodze niech Was spotka Miła niespodzianka [emoji8][emoji8][emoji8]
Oj tak do zobaczenia Mojego małego księcia coraz bliżej [emoji7][emoji7][emoji7]

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

1519217608-e5089d3b0cf128df-aaaaaa.jpeg

20+2 :)

p19u3e3k8wpthbqi.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Hejka.
Ja też po wizycie w sumie to po meldunku w szpitalu. Ale miałam usg i ctg. Także mały waży 3600g. Szyjka skrócona i otwarta na 2cm. Mały w kanale rodnym. Lekarz mówił, że w każdej chwili może się zacząć, a terminu już napewno nie doczekam. No zobaczymy. Tylko ze Mną jest mały problem. Mianowicie mam za wysokie ciśnienie i nie spada. Na początku kazali Mi czekać, ale w końcu puścili do domu. W domu mam mierzyć. Jutro o 11 mam do nich przyjechać z rozpiską. I wtedy będą decydować co dalej. Ale najprawdopodobniej jak nie spadnie będą Mi wywoływać poród ze względu na bezpieczeństwo Nas obojga. A, że to już końcówka więc mały jest już całkiem rozwinięty więc Mnie to jakoś nie przeraża [emoji4][emoji4][emoji4]nio to by było na tyle o Nas.

@Marika92 bardzo się cieszę z tak pozytywnych wiadomości[emoji7][emoji7][emoji7]czas bardzo szybko leci nim się obrócisz to już będziesz przy końcówce[emoji4][emoji4][emoji4]

@mfifi04 kiedy testowanie???

Trzymam kciuki za pozytywny obrót spraw :) i w miarę bezbolesny poród :D

p19u3e3k8wpthbqi.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Anetka jak Ci tam pogmerali to nawet już dziś możesz wrócić :szok: ale Ci się narobiło z tym ciśnieniem ale o cesarce nic nie mówili?
U nas wszystko dobrze, Kornel spał odwrócony plecami. Przez dietę spada mi morfologia, więc mam brać żelazo. Poza tym to jest super :-D

Anetka jak Ci tam pogmerali to nawet już dziś możesz wrócić :szok: ale Ci się narobiło z tym ciśnieniem ale o cesarce nic nie mówili?
U nas wszystko dobrze, Kornel spał odwrócony plecami. Przez dietę spada mi morfologia, więc mam brać żelazo. Poza tym to jest super :-D
No właśnie boli krocze i to bardzo, aż chodzić nie mogę[emoji21][emoji21][emoji21]
Raczej będą wywoływać jak nie spadnie. No ale zobaczymy. Niestety nie spada nawet w domu[emoji26][emoji26][emoji26]
Mam 152/102

Dobrze,że z małym wszystko w porządku. No a fakt od diety może Ci spadać morfologia. Czasami ciężko jest pogodzić ze sobą dwie rzeczy

reklama
No właśnie boli krocze i to bardzo, aż chodzić nie mogę[emoji21][emoji21][emoji21]
Raczej będą wywoływać jak nie spadnie. No ale zobaczymy. Niestety nie spada nawet w domu[emoji26][emoji26][emoji26]
Mam 152/102

Dobrze,że z małym wszystko w porządku. No a fakt od diety może Ci spadać morfologia. Czasami ciężko jest pogodzić ze sobą dwie rzeczy

Daj znać co jutro powiedzą

Do góry