reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Jak tylko będziesz miała możliwość pisz co i jak. A my mocno trzymamy kciuki
Zostawili Mnie w szpitalu na obserwacji. Mały puls w porządku. Moje ciśnienie wysokie. Będą przez noc kontrolować. Jutro rano kolejne ctg. Dzisiaj pobrali krew i mocz do badań. Zobaczymy co będzie jutro. Oby spadło. Bo tak szczerze wolę żeby się jakoś wszystko samo zaczęło Swoim tempem tak jak powinno.

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Trzymaj się Kochana. Najważniejsze, że jesteś pod dobrą opieką i że to już na końcówce się wydarzyło. Adaśko donoszony może witać świat. Ja miałam indukowamy poród ze wzg na cukrzycę, mie ma tragedii, przynajmniej plus taki, że nic Cię nie zaskoczy i nie urodzisz np. W samochodzie :-p Powdzenia

Hejka. Rano ciśnienie było ok 120/90. Ctg też w porządku. Co do wyników krwi i moczu jeszcze nic nie wiem. Nocka nawet okay. Mam nadzieję, że puszczą Mnie do domku, że z tym ciśnieniem to był tylko taki jednorazy wyskok[emoji4]

Hejka. Rano ciśnienie było ok 120/90. Ctg też w porządku. Co do wyników krwi i moczu jeszcze nic nie wiem. Nocka nawet okay. Mam nadzieję, że puszczą Mnie do domku, że z tym ciśnieniem to był tylko taki jednorazy wyskok[emoji4]

Oby to było jednorazowe :) trzymam kciuki :) bo niestety ale z ciśnieniem nie ma żartów. Znam jeden przykład doskonale ale nie będę opisywać żeby nie straszyć bo jesteś pod kontrolą i to jest najważniejsze :)

p19u3e3k7du6axpu.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Ah to Moje nieszczęsne ciśnienie. Rano było ok potem poszło do góry teraz znów. Lekarz chce dzisiaj obserwować, a jutro raczej podejmą decyzje co dalej.

Ja dziś byłam na wizycie u gina.Ciśnienie trochę mi wyszło za wysokie, ale to po kawie, bo wypiłam z mlekiem i teraz musimy się rozstać [emoji30].Szyjka w porządku, a mały dalej leży pośladkowo wiec po 15 marca będziemy planować cc,bo już raczej nic się nie zmieni w tej kwesti.Jakos tydzień przed Wielkanocą Wiktor będzie na świecie.

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@AnetaManiak dobrze że jesteś pod obserwacją. Z ciśnieniem nie ma żartów.
Pewnie lada dzień Mały będzie z Wami :)

@alunia87 Ty też już niedługo :) a co do cc to jest szansa że mimo wszystko jeszcze się obróci. Jeszcze trochę miejsca ma :) a do 15 marca jeszcze prawie miesiąc :)

Do góry