AnetaManiak
Fanka BB :)
Będziemy jechać dzisiaj do szpitala. Mąż się za bardzo boi. Ja w sumie też.Daj znać co jutro powiedzą
Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Będziemy jechać dzisiaj do szpitala. Mąż się za bardzo boi. Ja w sumie też.Daj znać co jutro powiedzą
Jak tylko będziesz miała możliwość pisz co i jak. A my mocno trzymamy kciukiBędziemy jechać dzisiaj do szpitala. Mąż się za bardzo boi. Ja w sumie też.
Zostawili Mnie w szpitalu na obserwacji. Mały puls w porządku. Moje ciśnienie wysokie. Będą przez noc kontrolować. Jutro rano kolejne ctg. Dzisiaj pobrali krew i mocz do badań. Zobaczymy co będzie jutro. Oby spadło. Bo tak szczerze wolę żeby się jakoś wszystko samo zaczęło Swoim tempem tak jak powinno.Jak tylko będziesz miała możliwość pisz co i jak. A my mocno trzymamy kciuki
Oby to było jednorazowe trzymam kciuki bo niestety ale z ciśnieniem nie ma żartów. Znam jeden przykład doskonale ale nie będę opisywać żeby nie straszyć bo jesteś pod kontrolą i to jest najważniejszeHejka. Rano ciśnienie było ok 120/90. Ctg też w porządku. Co do wyników krwi i moczu jeszcze nic nie wiem. Nocka nawet okay. Mam nadzieję, że puszczą Mnie do domku, że z tym ciśnieniem to był tylko taki jednorazy wyskok[emoji4]