reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Anetka o Rety [emoji33][emoji33][emoji33][emoji33] dobrze,ze wszystko w porządku :).jeszcze trochę i powitasz Adasia :).Nie mogę się doczekać aż napiszesz ze już po wszystkim :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@aga_agi no Ja dalej pozamykana. Według ostaniej @ mam dzisiaj 38t2d a według usg 39t4d także mały rośnie jak na drożdżach. Dzisiaj nawet nie spytałam lekarza o wage i długośś bo od paru dni mam problem z oddychaniem. Dostałam więc od niego skierowanie do szpitala na ekg i to od razu. Więc mąż Mnie odebrał i pojechaliśmy. Po ekg zbadali Mnie pobrali krew podejrzewali, że mogłam przejść cichy atak serca. Po prawie 2godz czekania na wyniki okazało się jednak mylne z tym atakiem na szczęście. Wyszedł stan zapalny mięśni i lekka anemia. Ale naprawdę lekka. I ponoć z tąd te Moje problemy z oddychaniem osłabieniem. Na szczęście jestem w domku i czekam dalej sobie spokojnie na Adasia[emoji7][emoji7][emoji7]

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Czekamy :)

Hej,
również przeżyłam stratę dziecka na początku stycznia w 10tyg - serce przestało bić, nic mnie nie bolało ani nie krwawiłam, dowiedziałam się dopiero na wizycie kontrolnej ...
Czy warto zrobić sobie jakieś dodatkowe badania przed zajściem w kolejną ciążę ?
Miałam robione jedynie beta hcg, która już jest ok- obecnie mam okres .
I TSH, które wynosi 2,47
Czy warto coś jeszcze zrobić ?

Hej,
również przeżyłam stratę dziecka na początku stycznia w 10tyg - serce przestało bić, nic mnie nie bolało ani nie krwawiłam, dowiedziałam się dopiero na wizycie kontrolnej ...
Czy warto zrobić sobie jakieś dodatkowe badania przed zajściem w kolejną ciążę ?
I TSH, które wynosi 2,47
Witaj przykro mi z powodu Twojej straty. Ja po pierwszym poronieniu nie robiłam zadnych badań.

Hej,
I TSH, które wynosi 2,47
Witaj. Przykro mi z powodu Twojej straty. Wiem co czujesz, bo ja dowiedzialam sie, ze serduszko nie bije na usg prenatalnym w 12tc.
Nie robilam zadnych badan. Staralam sie od razu i zaszlam po 2 miesiaczce.

iv09zbmhdpxevirr.png

reklama
Hej,
I TSH, które wynosi 2,47
Też przeżyłam stratę w 10 tyg poronienie samoistne i po pierwszej @ zaszłam w kolejną ciążę ...

Do góry