reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Wiesz co ja jestem załamana! Nawet nie chce mi się iść po te moje 2 mrożaczki! Dlaczego 2 testy przed beta były pozytywne ! Wczoraj zrobiłam sikacza i dziś rano i zero krechy ! Ja to mysle ,ze nie mam co się nastawiać! Bóg mnie opuścił ! Wynik powinien być po 11 maja dzwonic
A robiłaś test tej samej firmy? U nas na forum znajdziesz tu wiele historii że test raz był ciemniejszy, raz jaśniejszy a ciąża była. Na tak wczesnym etapie różnie z testami bywa. Trzymam kciuki i mam nadzieję, że jednak mimo wszystko wynik pozytywnie Was zaskoczy!

reklama
A robiłaś test tej samej firmy? U nas na forum znajdziesz tu wiele historii że test raz był ciemniejszy, raz jaśniejszy a ciąża była. Na tak wczesnym etapie różnie z testami bywa. Trzymam kciuki i mam nadzieję, że jednak mimo wszystko wynik pozytywnie Was zaskoczy!
Nie każdy inny robiłam ! Ale dziś i wczoraj był ten sam! No nic co ma być to będzie nie mam na to wpływu juz

Mogłaś robić ten sam co wtedy wyszedł pozytywny, bo inne firmy mogą mieć różne czułości. Masz rację, teraz już nic nie możesz zrobić.. Tylko czekać. Ale to czekanie niestety najgorsze!
Czyje się jakbym miała dostać zaraz okresu! Hmm Nie pomyślałam ,żeby kupić ten sam! Zreszta na tym moim ostatnim nie pisze nic o żadnej czulosci

Czyje się jakbym miała dostać zaraz okresu! Hmm Nie pomyślałam ,żeby kupić ten sam! Zreszta na tym moim ostatnim nie pisze nic o żadnej czulosci
Zazwyczaj testy są czułości 25mIU/ml chyba że jest zaznaczone że są super czułe (wtedy są o czuł. 10). Ale jak ja tu dołączałam na ten wątek w 2014r to pamiętam że kiedyś któraś dziewczyna pisała że robiła kilka testów z tej samej próbki moczu i wyniki były różne. Także teoretycznie niby czułość ta sama a w praktyce na różnych firmach wychodzi różnie.

Zazwyczaj testy są czułości 25mIU/ml chyba że jest zaznaczone że są super czułe (wtedy są o czuł. 10). Ale jak ja tu dołączałam na ten wątek w 2014r to pamiętam że kiedyś któraś dziewczyna pisała że robiła kilka testów z tej samej próbki moczu i wyniki były różne. Także teoretycznie niby czułość ta sama a w praktyce na różnych firmach wychodzi różnie.
No ja tez czytałam ze facet nawet zrobił taki test i wyszed pozytywny ,okazało się ,ze miał raka jądra czy jakoś tak i przy takiej chorobie również jest wysokie stężenie HCG ! Oj ciężko gliwa boki od myślenia! Mam nadzieje,ze ten sikacz to wielka pomylka

Kochana już napisałam !! Z 18 spadła na 5! Odstawić leki i w piątek kontrola bo beta musi być 0
A to mi sie żaden Twój post nie pokazuje.. Kurcze, czyli wygląda chyba na ciążę biochemiczną... Bo tak jak pisałam, moim zdaniem za długo na to żeby to były pozostałości po zastrzyku... Przykro mi :( i jedno co mogę napisać to żebyście się nie poddawali.. Nie wiem jak długo już się staracie, ale czasem niestety trochę to trwa zanim się uda zaskoczyć :( ja dopiero po ponad 3 latach intensywnych starań (stymulacja, monitoringi, zastrzyki) urodziłam córkę.. Wcześniej długo się nie udawalo a potem 3 straty... Dla każdej z nas pewnego dnia zaświeci słońce :)

reklama
A to mi sie żaden Twój post nie pokazuje.. Kurcze, czyli wygląda chyba na ciążę biochemiczną... Bo tak jak pisałam, moim zdaniem za długo na to żeby to były pozostałości po zastrzyku... Przykro mi :( i jedno co mogę napisać to żebyście się nie poddawali.. Nie wiem jak długo już się staracie, ale czasem niestety trochę to trwa zanim się uda zaskoczyć :( ja dopiero po ponad 3 latach intensywnych starań (stymulacja, monitoringi, zastrzyki) urodziłam córkę.. Wcześniej długo się nie udawalo a potem 3 straty... Dla każdej z nas pewnego dnia zaświeci słońce :)
Oby było tak jak mówisz! Dokładnie intensywnie to staramy się od 2 lat i 6 klap

Do góry