reklama
Okuza
Zaciekawiona BB
6/7 tydzień. W pt na usg lekarz nie widział pęcherzyka więc już tracilam nadzieję. Teraz ją odzyskuję. Coś zadziałało po 3 latach. Więc będę się starać. Jeszcze nie taka stara jestem [emoji6]@Okuza o dorosle dzieci juz masz. Ja jestem po 2 stratach. Mam nadzieje ze sie wkoncu uda. Czyli ciaze stracilas w 7 tygodniu?
☆ Walczyć o marzenia ☆
Okuza
Zaciekawiona BB
Wiem, że nikt nie mówi. Ja się zastanawiam czy juz nie jest za późno i dlatego się tłumaczę [emoji6]
salamandra66
Fanka BB :)
U mnie zwykła codzienność praca, po pracy kawa z koleżanką, obiad i twraz robię pranie, trochę się tego uzbieralo
Na pewno nie za późno często nawet starsze kobiety zachodzą w ciążę przykro mi z powodu Twojej straty, ale w końcu się uda
Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom
Ewelina271990
Czy jest to normalne,że w 9 tyg czuję jak brzuch mi się rozciąga i delikatny ból brzucha??
Myślę że tak, ja teraz mam nie raz tak że czuję pobolewanie, nie jest to jakiś straszny ból ale odczuwalny.. Wcześniej też to czułam, myślę że nie masz się czym martwićCzy jest to normalne,że w 9 tyg czuję jak brzuch mi się rozciąga i delikatny ból brzucha??
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Ewelina271990
No właśnie dzisiaj zaczęłam to odczuwać i pełna głowa myśli a już dzisiaj to koszmarnie się czuję leżę,śpię,wymiotuje masakraMyślę że tak, ja teraz mam nie raz tak że czuję pobolewanie, nie jest to jakiś straszny ból ale odczuwalny.. Wcześniej też to czułam, myślę że nie masz się czym martwić
27.06.17 Anastazja [*]
Ja od początku mniej więcej mam tak że co drugi dzień mam gorszyNo właśnie dzisiaj zaczęłam to odczuwać i pełna głowa myśli a już dzisiaj to koszmarnie się czuję leżę,śpię,wymiotuje masakra
.. Kiedy masz następną wizytę?
27.06.17 Anastazja [*]
reklama
Ewelina271990
13 styczeń to i u mnie tak dwa dni dobrze a potem tragicznie,że mam ochotę beczeć a później znowu dobrze i tak w kółkoJa od początku mniej więcej mam tak że co drugi dzień mam gorszy
.. Kiedy masz następną wizytę?
27.06.17 Anastazja [*]