reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania po straconej ciąży

@Okuza o dorosle dzieci juz masz. Ja jestem po 2 stratach. Mam nadzieje ze sie wkoncu uda. Czyli ciaze stracilas w 7 tygodniu?

☆ Walczyć o marzenia ☆

reklama
@Okuza o dorosle dzieci juz masz. Ja jestem po 2 stratach. Mam nadzieje ze sie wkoncu uda. Czyli ciaze stracilas w 7 tygodniu?

☆ Walczyć o marzenia ☆
6/7 tydzień. W pt na usg lekarz nie widział pęcherzyka więc już tracilam nadzieję. Teraz ją odzyskuję. Coś zadziałało po 3 latach. Więc będę się starać. Jeszcze nie taka stara jestem [emoji6]

@Okuza to Twoja pierwsza strata??

Dziewczyny jak po swietach?

☆ Walczyć o marzenia ☆
U mnie zwykła codzienność :) praca, po pracy kawa z koleżanką, obiad i twraz robię pranie, trochę się tego uzbieralo :)

Na pewno nie za późno :) często nawet starsze kobiety zachodzą w ciążę :) przykro mi z powodu Twojej straty, ale w końcu się uda :)

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom

Czy jest to normalne,że w 9 tyg czuję jak brzuch mi się rozciąga i delikatny ból brzucha??
Myślę że tak, ja teraz mam nie raz tak że czuję pobolewanie, nie jest to jakiś straszny ból ale odczuwalny.. Wcześniej też to czułam, myślę że nie masz się czym martwić

p19u3e3k1260hhti.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Myślę że tak, ja teraz mam nie raz tak że czuję pobolewanie, nie jest to jakiś straszny ból ale odczuwalny.. Wcześniej też to czułam, myślę że nie masz się czym martwić

p19u3e3k1260hhti.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
No właśnie dzisiaj zaczęłam to odczuwać i pełna głowa myśli a już dzisiaj to koszmarnie się czuję leżę,śpię,wymiotuje masakra

reklama
Do góry