reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

13 styczeń to i u mnie tak dwa dni dobrze a potem tragicznie,że mam ochotę beczeć a później znowu dobrze i tak w kółko
Skąd ja znam te nastroje... Raz tak raz siak ale może to i lepiej, przynajmniej wiem że jestem w ciąży [emoji14]

p19u3e3k1260hhti.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
Witam. Przygarniecie mnie dziewczyny? Pisze rowniez watku Ciaza po poronieniu.
Przedstawie sie: Aggs lat 29 11 miesiecy i 2 tygodnie, staram sie o zajscie w ciaze oraz jej utrzymanie po poronieniu z poczatku grudnia. Byla to moja pierwsza ciaza, o ktora staralam sie kilka miesiecy. Poronilam wczesnie samoistnie. Mialam owu 2 tygodnie po poronieniu, wiec postanowilam wykotzystac sytuacje... i teraz czekam

@Natusia :-) u kolezanki niestety zaczyna sie poronienie, bo beta spada. Juz sie serduszko nie pojawi. Jesli chce miec to szybko za soba to szpital i zabieg. Jesli chce oszczedzic szyjke proponuje poczekac na poronienie. Do szpitala zawsze zdazy. Troche bedzie bolalo. Ja poronilam taka ciaze w 10 tc. Uparlam sie, ze nie chce zabiegu. Kolezanka musi sama podjac decyzje.

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Festina.Dziękuję za odpowiedź.Faktycznie serduszko się nie pojawiło.I w wigilie niestety poroniła.Dochodzi do siebie.Wspieramy ją jak tylko możemy.Jeszcze raz dziękuję.Wszystkiego dobrego w nadchodzącym Nowym Roku 2018 życzę.

@Natusia :-) tak mi przykro [emoji22][emoji22][emoji22]. Nawet nie wiesz jak bardzo chcialabym sie w takich momentach mylic. Stracilam 2 dzieci i zna bol straty. Wspieraj kolezanke, bo bedzie tego potrzebowala. A jak sie uda to nawet zachec do forum. Dobrze, ze ma ciebie. Wszystkiego dobrego

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam. Przygarniecie mnie dziewczyny? Pisze rowniez watku Ciaza po poronieniu.
Przedstawie sie: Aggs lat 29 11 miesiecy i 2 tygodnie, staram sie o zajscie w ciaze oraz jej utrzymanie po poronieniu z poczatku grudnia. Byla to moja pierwsza ciaza, o ktora staralam sie kilka miesiecy. Poronilam wczesnie samoistnie. Mialam owu 2 tygodnie po poronieniu, wiec postanowilam wykotzystac sytuacje... i teraz czekam
Witaj.
Przykro mi z powodu Twojej straty. Kazda z nas doskonale Cie rozumie. Z mila checia Cie przygarniemy. Pisz do nas co Ci lezy na sercu.
Trzymam kciuki za starania[emoji4]

iv09zbmhlcesvvs1.png

Czesc kochane :) nowe koleżanki witam i daje iskierke nadziei :) oto ona
1514459786-e5bd6b968c6e0d87-aaaaaa.jpeg
Hania 32tc :) 2,200kg szczęścia [emoji7] straciłam 3 ciążę,a teraz wszystko jest dobrze ( oczywiście przy pomocy leków i mnóstwa wiary) Warto walczyć !!!

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana za chwile bedziesz miec malenstwo przy sobie :* jaka poekna kruszynka

☆ Walczyć o marzenia ☆

Cześć dziewczyny :) jak mija czwartek?

DorciaMamaOlka będzie piękna i zdrowa :) trzymam kciuki za szybciej i sprawne rozwiązanie :)

Mi powoli kończy się okres, zaczynamy ostatni cykl luźnych starań i sprawdzony czy bez leków coś tam się dzieje w ogóle :)

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cześć dziewczyny :) jak mija czwartek?

DorciaMamaOlka będzie piękna i zdrowa :) trzymam kciuki za szybciej i sprawne rozwiązanie :)

Mi powoli kończy się okres, zaczynamy ostatni cykl luźnych starań i sprawdzony czy bez leków coś tam się dzieje w ogóle :)

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom
Hej ja sie lecze ;/ mam zawalone gardlo i katar juz jest ogolnie lepiej.

☆ Walczyć o marzenia ☆

Do góry