reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

13 styczeń to i u mnie tak dwa dni dobrze a potem tragicznie,że mam ochotę beczeć a później znowu dobrze i tak w kółko
Skąd ja znam te nastroje... Raz tak raz siak ale może to i lepiej, przynajmniej wiem że jestem w ciąży [emoji14]

p19u3e3k1260hhti.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
Witam. Przygarniecie mnie dziewczyny? Pisze rowniez watku Ciaza po poronieniu.
Przedstawie sie: Aggs lat 29 11 miesiecy i 2 tygodnie, staram sie o zajscie w ciaze oraz jej utrzymanie po poronieniu z poczatku grudnia. Byla to moja pierwsza ciaza, o ktora staralam sie kilka miesiecy. Poronilam wczesnie samoistnie. Mialam owu 2 tygodnie po poronieniu, wiec postanowilam wykotzystac sytuacje... i teraz czekam

@Natusia :-) u kolezanki niestety zaczyna sie poronienie, bo beta spada. Juz sie serduszko nie pojawi. Jesli chce miec to szybko za soba to szpital i zabieg. Jesli chce oszczedzic szyjke proponuje poczekac na poronienie. Do szpitala zawsze zdazy. Troche bedzie bolalo. Ja poronilam taka ciaze w 10 tc. Uparlam sie, ze nie chce zabiegu. Kolezanka musi sama podjac decyzje.

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Festina.Dziękuję za odpowiedź.Faktycznie serduszko się nie pojawiło.I w wigilie niestety poroniła.Dochodzi do siebie.Wspieramy ją jak tylko możemy.Jeszcze raz dziękuję.Wszystkiego dobrego w nadchodzącym Nowym Roku 2018 życzę.

@Natusia :-) tak mi przykro [emoji22][emoji22][emoji22]. Nawet nie wiesz jak bardzo chcialabym sie w takich momentach mylic. Stracilam 2 dzieci i zna bol straty. Wspieraj kolezanke, bo bedzie tego potrzebowala. A jak sie uda to nawet zachec do forum. Dobrze, ze ma ciebie. Wszystkiego dobrego

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam. Przygarniecie mnie dziewczyny? Pisze rowniez watku Ciaza po poronieniu.
Przedstawie sie: Aggs lat 29 11 miesiecy i 2 tygodnie, staram sie o zajscie w ciaze oraz jej utrzymanie po poronieniu z poczatku grudnia. Byla to moja pierwsza ciaza, o ktora staralam sie kilka miesiecy. Poronilam wczesnie samoistnie. Mialam owu 2 tygodnie po poronieniu, wiec postanowilam wykotzystac sytuacje... i teraz czekam
Witaj.
Przykro mi z powodu Twojej straty. Kazda z nas doskonale Cie rozumie. Z mila checia Cie przygarniemy. Pisz do nas co Ci lezy na sercu.
Trzymam kciuki za starania[emoji4]

iv09zbmhlcesvvs1.png

Czesc kochane :) nowe koleżanki witam i daje iskierke nadziei :) oto ona
1514459786-e5bd6b968c6e0d87-aaaaaa.jpeg
Hania 32tc :) 2,200kg szczęścia [emoji7] straciłam 3 ciążę,a teraz wszystko jest dobrze ( oczywiście przy pomocy leków i mnóstwa wiary) Warto walczyć !!!

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana za chwile bedziesz miec malenstwo przy sobie :* jaka poekna kruszynka

☆ Walczyć o marzenia ☆

Cześć dziewczyny :) jak mija czwartek?

DorciaMamaOlka będzie piękna i zdrowa :) trzymam kciuki za szybciej i sprawne rozwiązanie :)

Mi powoli kończy się okres, zaczynamy ostatni cykl luźnych starań i sprawdzony czy bez leków coś tam się dzieje w ogóle :)

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cześć dziewczyny :) jak mija czwartek?

DorciaMamaOlka będzie piękna i zdrowa :) trzymam kciuki za szybciej i sprawne rozwiązanie :)

Mi powoli kończy się okres, zaczynamy ostatni cykl luźnych starań i sprawdzony czy bez leków coś tam się dzieje w ogóle :)

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom
Hej ja sie lecze ;/ mam zawalone gardlo i katar juz jest ogolnie lepiej.

☆ Walczyć o marzenia ☆

Do góry