reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Ja robię testy jak mi się okres spóźnia, dziś powinnam dostać ale idę zaraz do pracy i wolę nie znać wyniku, a przy tym stresie jaki ostatnio odczuwam może przyjść z poslizgiem
To dobre rozwiązanie, ja też sobie przekłam ze już nie zrobię tak wcześnie, tamten miesiąc głupiałam. Nie chce kolejnego rozczarowania mi zostało jeszcze 6 dni do okresu. 3mam kciuki [emoji11]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
To dobre rozwiązanie, ja też sobie przekłam ze już nie zrobię tak wcześnie, tamten miesiąc głupiałam. Nie chce kolejnego rozczarowania mi zostało jeszcze 6 dni do okresu. 3mam kciuki [emoji11]

Ewela będę trzymać kciuki ,żeby @ już nie przyszła [emoji110].

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie dziękuję [emoji3] ale wiem że i tak przyjdzie. Zawsze przychodzi cholera

A Wy jak się czujecie ?

Dobrze czekam na wizytę czwartkowa, bo już miesiąc nie miałam ,a ruchów jeszcze nie czuje i dzis zaczynam 5 miesiąc.
Może ,akurat w tym miesiącu cie zaskoczy i nie przyjdzie coś tam się ruszyło ,po biochemjcznej.

Dobrze czekam na wizytę czwartkowa, bo już miesiąc nie miałam ,a ruchów jeszcze nie czuje i dzis zaczynam 5 miesiąc.
Może ,akurat w tym miesiącu cie zaskoczy i nie przyjdzie coś tam się ruszyło ,po biochemjcznej.

A może na czwartkowej wizycie już się dowiesz kto mieszka w brzuszku, trzymam kciuki za wizytę [emoji11]

A może na czwartkowej wizycie już się dowiesz kto mieszka w brzuszku, trzymam kciuki za wizytę [emoji11]

Nie na tym usg mi nie powie dopiero na połówkowym tak za 2 -3 tygodnie.Kiepskie ma to usg nawet zdjęcia są nie wyraźne i ciężko mu by było ocenić.

Nie na tym usg mi nie powie dopiero na połówkowym tak za 2 -3 tygodnie.Kiepskie ma to usg nawet zdjęcia są nie wyraźne i ciężko mu by było ocenić.

Ale to już niedługo :) ten czas szybko leci niedawno pamiętam Twoje dwie kreseczki a tu zaraz połówkowe :)

reklama
Do góry