reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Dziewczyny co sądzicie??? 24dc test ciążowy pozytywny.. Nakręciłam się. Od pt do Nd bolał mnie jajnik a teraz mam gorączkę.. Nie wiem co myśleć
1508936754-4ff873706fc72a78-aaaaaa.jpeg

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Ja po cichu gratuluję [emoji11] może zrób betę :)

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Bierzesz clexane czy zamiennik? Ja neoparin. Bylam dzis w aptece i az sie przerazilam. Gin zle wypisala recepte. Na 100 %. Musialam zaplacic 160 zl za zastrzyki. Niestety gin nie bedzie chyba przez 2 tyg. A inny ma problem aby wypisac inna recepte. Masz piekny brzuszek [emoji813]️ wyprawke juz robisz?

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Brałam clexane ale od miesiąca biorę neoparin,a różnica w cenie jest okropna bo neoparin na ryczałt kosztuje ok .4 zł za 10 sztuk a clexane koło 40 zł. Musisz zawsze spojrzeć żeby był na ryczałt,bo szkoda płacić tyle kasy :( już powoli ogarniam wyprawkę,bo czas ucieka jak szalony :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Brałam clexane ale od miesiąca biorę neoparin,a różnica w cenie jest okropna bo neoparin na ryczałt kosztuje ok .4 zł za 10 sztuk a clexane koło 40 zł. Musisz zawsze spojrzeć żeby był na ryczałt,bo szkoda płacić tyle kasy :( już powoli ogarniam wyprawkę,bo czas ucieka jak szalony :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Wiem roznica jest naprawde spora ciesze sie[emoji3]
Super teraz zleci do porodu[emoji3]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dawno sie nie odzywalam ale witam wszystkie nowe dziewczyny ;)
@Ewela chyba nie ma nic na poprawe humoru oprocz upragnionych dwóch kresek. ..
U mnie tez kiepsko z humorem i samopoczuciem [emoji19]duzo sie dzialo w tym miesiacu byla nadzieja i chyba raczej nic z tego ...oczywiscie podwojna dawka clo potem monitoring byla ogromna nadzieja w prawym jajniku i endometrium piekne a w czwartek (12.10)dostalam zastrzyk ovitrele na pęknięcie wiadomo starania przez kilka dni pod rząd i cholera wczoraj zapalenie pęcherza i czuje ze się nie udalo [emoji36]chce mi sie wyć .... Czuje się bezsilna ...

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Już czujesz że się nie udało? Tak szybko?

@Iga0071 czuje ze sie nie udało i przeczucie mnie nie myli na tescie biało wiec nie ma się co oszukiwać. ..[emoji22]
@Marika92 gratulacje i życzę ci zdrowej i nudnej ciąży [emoji8]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja robię testy jak mi się okres spóźnia, dziś powinnam dostać ale idę zaraz do pracy i wolę nie znać wyniku, a przy tym stresie jaki ostatnio odczuwam może przyjść z poslizgiem

reklama
Do góry