Hej Ty lepiej opowiajdaj co u Was??Hej kochane bylam oscieta od swiata (popsul mi sie tel.) chwalic sie szybko kto w ciąży bo nie doczytam do śmierci
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej Ty lepiej opowiajdaj co u Was??Hej kochane bylam oscieta od swiata (popsul mi sie tel.) chwalic sie szybko kto w ciąży bo nie doczytam do śmierci
Dziewczyny co sądzicie??? 24dc test ciążowy pozytywny.. Nakręciłam się. Od pt do Nd bolał mnie jajnik a teraz mam gorączkę.. Nie wiem co myśleć
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Rybka u mnie wszystko ok zaczynam 24tc czuje się nawet dobrze,chociaż ostatnio złapał mnie wirus jakiś co u Ciebie? Pisz mi szybkoHej Ty lepiej opowiajdaj co u Was??
Owu na dniach. Mamy sie starac intensywnie. Od poniedzialku zaczynam dupka. Mysle ze jest jakis cien nadziei.Rybka u mnie wszystko ok zaczynam 24tc czuje się nawet dobrze,chociaż ostatnio złapał mnie wirus jakiś co u Ciebie? Pisz mi szybko
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
12.10 rano dostałam zastrzyk ovitrele wiec gin mówił ze miedzy 24- 36godzin dochodzi do pęknięcia czyli 13.10 a teraz jest 28 dzien cyklu 12dpo
Nie trac nadziei[emoji3]12.10 rano dostałam zastrzyk ovitrele wiec gin mówił ze miedzy 24- 36godzin dochodzi do pęknięcia czyli 13.10 a teraz jest 28 dzien cyklu 12dpo
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Gratulacje....Dziewczyny co sądzicie??? 24dc test ciążowy pozytywny.. Nakręciłam się. Od pt do Nd bolał mnie jajnik a teraz mam gorączkę.. Nie wiem co myśleć
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
No to trzymam kciuki kochana cały czas,aż do końca będę brać zastrzyki już się do nich przyzwyczaiłam teraz robię w udo,bo na brzuchu same zrosty i siniaki ...a to ja 4 tygodnie temuOwu na dniach. Mamy sie starac intensywnie. Od poniedzialku zaczynam dupka. Mysle ze jest jakis cien nadziei.
Polowa za Wami. Jakies zdjecie podrzucisz? Musze oko nacieszyc przypomnij mi zastrzyki bierzesz??
Bierzesz clexane czy zamiennik? Ja neoparin. Bylam dzis w aptece i az sie przerazilam. Gin zle wypisala recepte. Na 100 %. Musialam zaplacic 160 zl za zastrzyki. Niestety gin nie bedzie chyba przez 2 tyg. A inny ma problem aby wypisac inna recepte. Masz piekny brzuszek [emoji813]️ wyprawke juz robisz?No to trzymam kciuki kochana cały czas,aż do końca będę brać zastrzyki już się do nich przyzwyczaiłam teraz robię w udo,bo na brzuchu same zrosty i siniaki ...a to ja 4 tygodnie temui Hania na polowkowych zakryla się,ze hej
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom