reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Strasznie się trzęsę dziś :( pochówek mojej córeczki :( emocji milion...

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymaj się Kochana [emoji22] dasz rade a ja jestem z Tobą[emoji54] bardzo Ci współczuję [emoji22]

thgfyx8do52i1bov.png

reklama
Dostałam od lekarza luteine na wywołanie @ i pojawiła się po 6 dniach.Mam torbiela,który po poronieniu już był większy i lekarz chciał zobaczyć czy razem z @ zniknie mi torbiel lub będzie się zmniejszał.I takie moje pytanie czy to jest możliwe,że dostałam tylko plamienie wczoraj i nic.Mam bóle brzucha,wymioty.I jeszcze jedne pytanie czy jest to możliwe,że na początku miałam torbiela on rósł i przez niego mogłam poronić.Byłam u drugiego lekarza nie ten co prowadził ciążę zauważył dużego torbiela i zdziwił się,że ten co prowadził ciążę nie zauważył torbiela.
Niestety nie potrafię odpowiedzieć na Twoje pytanie.

Dziś oficjalnie pochowałam moją córeczke :( emocji sporo
Łzy, płacz, Rozpacz, ból :( pochówek mimo smutku był piękną uroczystością i od dziś mam miejsce gdzie mogę odwiedzić moją kruszynke
Emocje wzięły górę nawet u mojego chłopaka... Pierwszy raz widziałam jak się wzrusza i płacze.. I to było mimo wszystko piękne.. :( moja córeczka została pochowana dziś razem z innymi Aniołkami. A słowa księdza były piękne całą mszę :( płakałam od wejścia do kaplicy.
.mimo że minęło trochę czasu

Jako pierwsi złożyliśmy kwiaty i zapaliliśmy znicz po czym rozwyłam się jak dziecko rzucając się w ramiona chłopaka :( podeszła do nas siostra zakonna nas pocieszyć, powiedziała że nasze dziecko jest bezpieczne i jest mu dobrze i ja jako mama mimo że cierpię powinnam się cieszyć bo ma teraz wspaniałego Boga ojca :( cały czas czułam ogromne wsparcie w nim wspierając jego jednocześnie bo wiem że też cierpiał. Piękna uroczystość. Pożegnałam ją oficjalnie i ostatecznie. A ona ma na ziemi prócz naszych serc swoje miejsce.. Nasza Anastazja

Dziś oficjalnie pochowałam moją córeczke :( emocji sporo
Łzy, płacz, Rozpacz, ból :( pochówek mimo smutku był piękną uroczystością i od dziś mam miejsce gdzie mogę odwiedzić moją kruszynke
Emocje wzięły górę nawet u mojego chłopaka... Pierwszy raz widziałam jak się wzrusza i płacze.. I to było mimo wszystko piękne.. :( moja córeczka została pochowana dziś razem z innymi Aniołkami. A słowa księdza były piękne całą mszę :( płakałam od wejścia do kaplicy.
.mimo że minęło trochę czasu

Jako pierwsi złożyliśmy kwiaty i zapaliliśmy znicz po czym rozwyłam się jak dziecko rzucając się w ramiona chłopaka :( podeszła do nas siostra zakonna nas pocieszyć, powiedziała że nasze dziecko jest bezpieczne i jest mu dobrze i ja jako mama mimo że cierpię powinnam się cieszyć bo ma teraz wspaniałego Boga ojca :( cały czas czułam ogromne wsparcie w nim wspierając jego jednocześnie bo wiem że też cierpiał. Piękna uroczystość. Pożegnałam ją oficjalnie i ostatecznie. A ona ma na ziemi prócz naszych serc swoje miejsce.. Nasza Anastazja

Poplakalam sie. Piekne to co napisalas. Choc pewnie nie da sie slowami okreslic tego co czujesz.
Ja po poronieniu napisalas do krakowskich lagiewnik, bo taz w miesiecu jest msza za dzieci zmarle. Podajesz imie swojego Aniolka i przed msza wszystkie intencje sa czytane przez ksiedza. Bylam na tej mszy. Slyszalam imie swojego dziecka.... I modlilam sie za Mojego Aniolka razem z ksiedzem i reszta ludzi...

iv09zbmhlcesvvs1.png

Kochane, wczoraj był dla nas wszystkich bardzo sentymentalny dzień, ale podnosimy głowy do góry i wypinamy pierś do przodu, zbieramy siły i walczymy dalej
6b9739dbf724efe50ba7675cccef8c35.jpg

Załączniki

• 6b9739dbf724efe50ba7675cccef8c35.jpg
    6b9739dbf724efe50ba7675cccef8c35.jpg
    75,7 KB · Wyświetleń: 527
reklama
Dostałam luteine na wywołanie @.Dostałam@ po kilku dniach i zastanawiam się czy dalej muszę brać luteine z tego wszystkiego zapomniałam zapytać się lekarza o to.Bym była wdzięczna za odpowiedz...

Do góry