reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Ewela nie jestes panikara. Kazda na Twoim miejscu bylaby niecierpliwa. I kazda by sie denerwowala.

iv09zbmh7iau1b0h.png

Cześć dziewczyny :) jestem tu nowa mam 26lat i jestem mamą mojej aniołkowej Martynki której serduszko przestało bić w 26tc. Od stycznia staramy się o maleństwo, niestety bez skutecznie.. Okazało się że mutacje genów mthfr, niedoczynność tarczycy i trochę za wysokie przeciwciała przeciwjadrowe. Do tego chyba z tych niepowodzeń i frustracji z tym związanych przestałam jajeczkowac odkrył to mój nowy lekarz do którego byłam sceptycznie nastawiona a obecnie uważam że wreszcie jest ktoś kompetentny. Obecnie mam pierwszy cykl na clo i dupku :) urosły trzy pęcherzyki z czego dwa były dominujące i czekam na efekty :) widzę jak tu się wspieracie więc postanowiłam dołączyć :) miło mi was poznać :))

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom

@Ewela musisz wskoczyć na czerwiec, jedna ciąża w miesiacu to mało, musimy dać powera innym dziewczyną ☺ Leć jutro na bete i jak najszybciej daj znać ☺
@salamandra66 witaj. Dla Martynki (*). Tu najwięcej wsparcia i ja otrzymałam, więc warto zostać na dłużej.

Dziękuję :) na jakim etapie kobietki jesteście? Ja obecnie 22dc za cztery dni odstawiam duphaston i robię test

Cześć dziewczyny :) jestem tu nowa mam 26lat i jestem mamą mojej aniołkowej Martynki której serduszko przestało bić w 26tc. Od stycznia staramy się o maleństwo, niestety bez skutecznie.. Okazało się że mutacje genów mthfr, niedoczynność tarczycy i trochę za wysokie przeciwciała przeciwjadrowe. Do tego chyba z tych niepowodzeń i frustracji z tym związanych przestałam jajeczkowac odkrył to mój nowy lekarz do którego byłam sceptycznie nastawiona a obecnie uważam że wreszcie jest ktoś kompetentny. Obecnie mam pierwszy cykl na clo i dupku :) urosły trzy pęcherzyki z czego dwa były dominujące i czekam na efekty :) widzę jak tu się wspieracie więc postanowiłam dołączyć :) miło mi was poznać :))

Witaj na forum. Jak masz jakies pytania to dawaj staramy sie na wszystkie odpowiedziec

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Strasznie ci współczuję twojej straty [*].Teraz na pewno będzie dobrze tylko czasem jak bardzo chcemy to na szczęście musimy dłużej poczekać, bo psychika plata figla.

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ewela ja też widzę! Mówię Ci, to musi być TO! Jutro daj znać jak tylko wynik bety będziesz miała :)

@salamandra66 witaj. Przykro mi że i Ciebie dotknęła strata i to na tak późnym etapie... Ja jestem po 3 stratach, ostatnia w 16tc. Ale doczekałam się później dwójki zdrowych dzieci (córka ma 2 lata, syn 6 tygodni). Nigdy nie wolno tracić nadziei.
Tutaj na pewno znajdziesz wsparcie :) jeśli masz jakieś pytania, śmiało pytaj.
Ja również mam za sobą kurację clo. Lekarz kazał Ci odstawiać dupka? Zazwyczaj zaleca się zrobić betę w ostatni, 10 dzień przyjmowania dupka żeby nie odstawiać jeśli jednak sie udało bo nagłe odstawienie progesteronu we wczesnej ciąży może być ryzykowne (choć oczywiście nie musi).

Do góry