reklama
justys0702
Fanka BB :)
Ewela nie jestes panikara. Kazda na Twoim miejscu bylaby niecierpliwa. I kazda by sie denerwowala.
××Ewela××
Ale cieszę sie ze tu jestem zawsze mozna na Was liczyć [emoji9]Ewela nie jestes panikara. Kazda na Twoim miejscu bylaby niecierpliwa. I kazda by sie denerwowala.
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
justys0702
Ewela po to tu jestesmy. Zeby sie wzajemnie wspierac[emoji4]
salamandra66
Cześć dziewczyny jestem tu nowa mam 26lat i jestem mamą mojej aniołkowej Martynki której serduszko przestało bić w 26tc. Od stycznia staramy się o maleństwo, niestety bez skutecznie.. Okazało się że mutacje genów mthfr, niedoczynność tarczycy i trochę za wysokie przeciwciała przeciwjadrowe. Do tego chyba z tych niepowodzeń i frustracji z tym związanych przestałam jajeczkowac odkrył to mój nowy lekarz do którego byłam sceptycznie nastawiona a obecnie uważam że wreszcie jest ktoś kompetentny. Obecnie mam pierwszy cykl na clo i dupku urosły trzy pęcherzyki z czego dwa były dominujące i czekam na efekty widzę jak tu się wspieracie więc postanowiłam dołączyć miło mi was poznać )
Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom
aga_agi
@Ewela musisz wskoczyć na czerwiec, jedna ciąża w miesiacu to mało, musimy dać powera innym dziewczyną ☺ Leć jutro na bete i jak najszybciej daj znać ☺
@salamandra66 witaj. Dla Martynki (*). Tu najwięcej wsparcia i ja otrzymałam, więc warto zostać na dłużej.
@salamandra66 witaj. Dla Martynki (*). Tu najwięcej wsparcia i ja otrzymałam, więc warto zostać na dłużej.
salamandra66
Dziękuję na jakim etapie kobietki jesteście? Ja obecnie 22dc za cztery dni odstawiam duphaston i robię test
Witaj na forum. Jak masz jakies pytania to dawaj staramy sie na wszystkie odpowiedziecCześć dziewczyny jestem tu nowa mam 26lat i jestem mamą mojej aniołkowej Martynki której serduszko przestało bić w 26tc. Od stycznia staramy się o maleństwo, niestety bez skutecznie.. Okazało się że mutacje genów mthfr, niedoczynność tarczycy i trochę za wysokie przeciwciała przeciwjadrowe. Do tego chyba z tych niepowodzeń i frustracji z tym związanych przestałam jajeczkowac odkrył to mój nowy lekarz do którego byłam sceptycznie nastawiona a obecnie uważam że wreszcie jest ktoś kompetentny. Obecnie mam pierwszy cykl na clo i dupku urosły trzy pęcherzyki z czego dwa były dominujące i czekam na efekty widzę jak tu się wspieracie więc postanowiłam dołączyć miło mi was poznać )
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
alunia87
Strasznie ci współczuję twojej straty [*].Teraz na pewno będzie dobrze tylko czasem jak bardzo chcemy to na szczęście musimy dłużej poczekać, bo psychika plata figla.Cześć dziewczyny jestem tu nowa mam 26lat i jestem mamą mojej aniołkowej Martynki której serduszko przestało bić w 26tc. Od stycznia staramy się o maleństwo, niestety bez skutecznie.. Okazało się że mutacje genów mthfr, niedoczynność tarczycy i trochę za wysokie przeciwciała przeciwjadrowe. Do tego chyba z tych niepowodzeń i frustracji z tym związanych przestałam jajeczkowac odkrył to mój nowy lekarz do którego byłam sceptycznie nastawiona a obecnie uważam że wreszcie jest ktoś kompetentny. Obecnie mam pierwszy cykl na clo i dupku urosły trzy pęcherzyki z czego dwa były dominujące i czekam na efekty widzę jak tu się wspieracie więc postanowiłam dołączyć miło mi was poznać )
Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Ewela ja też widzę! Mówię Ci, to musi być TO! Jutro daj znać jak tylko wynik bety będziesz miała
@salamandra66 witaj. Przykro mi że i Ciebie dotknęła strata i to na tak późnym etapie... Ja jestem po 3 stratach, ostatnia w 16tc. Ale doczekałam się później dwójki zdrowych dzieci (córka ma 2 lata, syn 6 tygodni). Nigdy nie wolno tracić nadziei.
Tutaj na pewno znajdziesz wsparcie jeśli masz jakieś pytania, śmiało pytaj.
Ja również mam za sobą kurację clo. Lekarz kazał Ci odstawiać dupka? Zazwyczaj zaleca się zrobić betę w ostatni, 10 dzień przyjmowania dupka żeby nie odstawiać jeśli jednak sie udało bo nagłe odstawienie progesteronu we wczesnej ciąży może być ryzykowne (choć oczywiście nie musi).
@salamandra66 witaj. Przykro mi że i Ciebie dotknęła strata i to na tak późnym etapie... Ja jestem po 3 stratach, ostatnia w 16tc. Ale doczekałam się później dwójki zdrowych dzieci (córka ma 2 lata, syn 6 tygodni). Nigdy nie wolno tracić nadziei.
Tutaj na pewno znajdziesz wsparcie jeśli masz jakieś pytania, śmiało pytaj.
Ja również mam za sobą kurację clo. Lekarz kazał Ci odstawiać dupka? Zazwyczaj zaleca się zrobić betę w ostatni, 10 dzień przyjmowania dupka żeby nie odstawiać jeśli jednak sie udało bo nagłe odstawienie progesteronu we wczesnej ciąży może być ryzykowne (choć oczywiście nie musi).