reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Znam też dziewczyny, które juz były zdecydowane na in vitro i bach- ciąża. Psychika i jeszcze raz psychika. Znam też takie, które zdecydowały się na adopcję i wtedy zaszły w ciążę:)
Po nie udanej inseminacji mieliśmy 2 mc przerwy odpuściliśmy całkiem i wtedy nam się udało...[emoji2]
Różne są przypadki oby jak najwięcej tych szczęśliwych [emoji3]

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Łooo co tu się zadziało cały wieczór będę nadrabiać
@Anetka jestem, jestem. Wróciłam do pracy i jakoś czasu mniej... u mnie dobrze, brzuch boli, cycki bolą, więc jest ok. Problem mam tylko z cukrem, już ograniczam weglowodany, i po mału szykuję się na restrykcyjną dietę.
U Was to już zaraz półmetek <3
@mfifi powodzenia Kochana. Teraz to już musi pyknąć. Ja się kłuję po paluchach do pomiaru cukru, więc rozumiem...
@Ewela oby ta kreseczka się umacniała ale byłoby cudownie
Witam nowe dziewczyny... na naszym wątku cuda zdarzają się chyba częściej niż gdze indziej
@inezka walcz o marzenia <3

Ostatnia edycja:
@mfifi04 pije herbate z przywrotnika. Taka roslina. Nie wierze w szamanstwo, ale w koncu duzo preparatow jest na bazie ziol. Nie zaszkodzi.

@AnetaManiak
Trzymam kciuki zeby u Ciebie wszystko dobrze poszlo. Dobra masz opieke? Dobrego lekarza

Za tydzien bede wiedziec czy sie udalo! Te hormony mnie dobijaja. Moze sie tu dzielic informacjami chy dwie krewki czy nie?

Gesendet von iPhone mit Forum BabyBoom
Wroni dobrymi wieściami trzeba się dzielić :)

Ale nie wiem czy coś zobaczycie, bo kreska jest naprawdę jasna
Zobacz załącznik 824090

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez widze kreseczke[emoji4]
Po cichu Ci juz gratuluje[emoji4]

iv09zbmh7iau1b0h.png

Oby ten katarek przeszedł raz dwa :) super ze już ochrzciliscie Jasia :) duże chrzciny robiliście?
Ja dzisiaj znowu zrobiłam test nie wytrzymałam no i nadal jest jasniutka kreseczka, ale bardzo jasniutka :)

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
1506713317-aaaaaa.jpeg

Ja miałam taką w terminie @ tak, że tylko czekac aż będzie ciemniejsza.Ilu dniowe masz cykle?

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam... A ja już nie wiem co mam myśleć nie dość że okresu brak to męczy mnie zgaga a dziś jeszcze doszły wymioty. A test we wtorek wyszedł negatywny.

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Zrób może nowy test, bo może na tamten było za wcześnie.

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry