reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Po poronieniu bym musiała urządzić pogrzeb i w USC załatwić akt zgonu itp a jak się z tego rezygnuje to nie przysluguje te 56 dni urlopu macierzyńskiego.Tak mmyślałam,żeby przeciągnąć na zwolnieniu a może się uda w tym czasie zajść w ciążę
Kombinuj żeby siedzieć na tym zwolnieniu jak najdłużej. Ale tak jak piszę najlepiej jakbyś chodziła do psychologa

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Po poronieniu bym musiała urządzić pogrzeb i w USC załatwić akt zgonu itp a jak się z tego rezygnuje to nie przysluguje te 56 dni urlopu macierzyńskiego.Tak mmyślałam,żeby przeciągnąć na zwolnieniu a może się uda w tym czasie zajść w ciążę
Ja miałam zabieg 22.08 dostałam zwolnienie ze szpitala na 3 dni potem od rodzinnego tydzień, potem od ginekologa tydzień a teraz jestem na zwolnieniu od psychiatry bo psycholog nie daje zwolnień. Też chcem ten czas spędzić w domu bo wierzę że szybko się uda.

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

O tym właśnie nie dawno pomyślałam,żeby tak zrobić przeciągnąć zwolnienie i może w tym czasie uda się zrobić dzidziusia.Tak jak pisałam na początku nie chciałam dziecka może musiałam poronic,żeby zrozumieć że chcem naprawdę tego dziecka

Żeby pochować swoje dzieciątko musiałabyś tak jak i ja zrobić badania na płeć i dopiero wtedy możesz pochować swoje dziecko i przysługuje Ci to wszystko o czym piszesz wyżej.

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry