reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

@InezkaK Ja też miałam ten problem. Wystarczyło zwiększenie dawki CLO. Może w następnym cyklu by lekarz zlecił Tobie 1.5 tabletki. I nie od 5dc tylko od 3dc. Głowa do góry. Będzie dobrze!!! Pogadaj o tym z lekarzem[emoji8][emoji8][emoji8]

U Mnie mam nadzieję, że wszystko ok. W sobotę poczułam malutkiego kopniaczka!!! Aż płakałam ze szczęścia. Od czasu do czasu czuje jak się wierci. Jest to bardzo bardzo delilatne ale czuje to[emoji6][emoji6][emoji6] wizytę mam w następną środę. Oczywiście stres jak zawsze jest, ale na szczęście mąż ze Mną idzie[emoji16][emoji16][emoji16]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@InezkaK Ja też miałam ten problem. Wystarczyło zwiększenie dawki CLO. Może w następnym cyklu by lekarz zlecił Tobie 1.5 tabletki. I nie od 5dc tylko od 3dc. Głowa do góry. Będzie dobrze!!! Pogadaj o tym z lekarzem[emoji8][emoji8][emoji8]

U Mnie mam nadzieję, że wszystko ok. W sobotę poczułam malutkiego kopniaczka!!! Aż płakałam ze szczęścia. Od czasu do czasu czuje jak się wierci. Jest to bardzo bardzo delilatne ale czuje to[emoji6][emoji6][emoji6] wizytę mam w następną środę. Oczywiście stres jak zawsze jest, ale na szczęście mąż ze Mną idzie[emoji16][emoji16][emoji16]

Anetka tylko pierwszy cykl mialam clo tak pozno a ten cykl i poprzedni btalam od drugiego dnia :( a ty mialaś większa dawke niz jedna tabletka dziennie?

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczynki zagladam do was a tu taka cisza ....
@Anetka i @ALUNIA co u was ? Mam nadzieje ze dzidziusie rosna razem z wami [emoji12][emoji8]
@aga agi rozumie ze nie ustajesz w staraniach ....[emoji8]
@Ewela i @miffi trzymam kciuki zeby sie wam tym razem udało [emoji16][emoji7]

Dziewczynki u mnie bardzo kiepsko ...dzisiaj mialam monitoring i po stymulacji clo pecherzyki sa ale zaledwie wielkosci 9mm takie największe wiec bardzo kiepsko bo dzisiaj 10dzien cyklu ....ide jeszcze raz w czwartek jak cos podrosna to dostane zastrzyk zeby napewno pekły

Trzymaj przydadza sie kciuki :*

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Anetka tylko pierwszy cykl mialam clo tak pozno a ten cykl i poprzedni btalam od drugiego dnia :( a ty mialaś większa dawke niz jedna tabletka dziennie?

Jak jeszcze w Polsce byłam. To jeden cykl miałam ze zwiększoną dawką właśnie na 1.5 tab o u Mnie bynajmniej jajniki bardzo wtedy na to zareagowały i były ładne duże jajeczka. I nie było żadnych torbieli później wszystkie ładnie pękły. Ale skoro już lekarz chce ci dać zastrzyk tak dla pewności to dobrze. Naprawdę porozmawiaj z ginem o tym

@InezkaK ja czekam na wizytę mam 14 i w piątek mąż mnie umówi na badania prenatalne.Tak to jakoś leci ostatnio mnie mdłości męczą.Nie ma tragedii,ale takie delikatne.
Miejmy nadzieję, że pęcherzyki urosną i ładnie pękna.Ja się niestety na tym nie znam.

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom

Ide w czwartek wieczorem i zobaczymy co będzie jezeli urosly to da mi zastrzyk [emoji19]narazie wspomnial tylko o jakies innej stymulacji którą robia przy inseminacji chyba jakies zastrzyki czy cos takiego...ale powiedział że wszystko obgadamy w czwartek

Tak naprawde to wiem ze jezeli nie spróbuje wszystkiego co mozliwe to mnie sumienie bedzie dreczyło do konca zycia i nigdy sobie nie wybacze że może jeszcze tak mogłam albo tak...[emoji15]

Ide w czwartek wieczorem i zobaczymy co będzie jezeli urosly to da mi zastrzyk [emoji19]narazie wspomnial tylko o jakies innej stymulacji którą robia przy inseminacji chyba jakies zastrzyki czy cos takiego...ale powiedział że wszystko obgadamy w czwartek

Tak naprawde to wiem ze jezeli nie spróbuje wszystkiego co mozliwe to mnie sumienie bedzie dreczyło do konca zycia i nigdy sobie nie wybacze że może jeszcze tak mogłam albo tak...[emoji15]

Kochana jeżeli tak czujesz to walcz tak długo aż Ci sił starczy. Byle byś się tylko nam tutaj nie wykończyła nerwowo!!!
Te stymulacje o których On mówi są o wiele silniejsze niż CLO i to o wiele wiele. I ostrzegam bo niektóre kobiety bardzo źle je znoszą jeżeli chodzi o samopoczucie.
Ale kurna niech spróbuje pierw z Tobą większej dawki CLO. Chociaż dalej mam nadzieję, że pęcherzyki urosną, że po prostu więcej czasu na to potrzebują i już. Toć przecież wiele kobiet ma późną owulacje i jakoś zachodzą w ciążę!!!

Na pewno się uda tylko musisz troszkę dłużej na swoje szczęście zaczekać,ale już powoli zmierza w twoim kierunku.

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny jestem zla sama na siebie caly dzień sobie dziś myślałam ze muszę wziąść clo i pamiętała i posZłam do pracy i nie wzięłam :( zaraz szlak mnie strzeli bo miałam brac od 2 dc :(

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry