reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

@InezkaK Ja też miałam ten problem. Wystarczyło zwiększenie dawki CLO. Może w następnym cyklu by lekarz zlecił Tobie 1.5 tabletki. I nie od 5dc tylko od 3dc. Głowa do góry. Będzie dobrze!!! Pogadaj o tym z lekarzem[emoji8][emoji8][emoji8]

U Mnie mam nadzieję, że wszystko ok. W sobotę poczułam malutkiego kopniaczka!!! Aż płakałam ze szczęścia. Od czasu do czasu czuje jak się wierci. Jest to bardzo bardzo delilatne ale czuje to[emoji6][emoji6][emoji6] wizytę mam w następną środę. Oczywiście stres jak zawsze jest, ale na szczęście mąż ze Mną idzie[emoji16][emoji16][emoji16]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@InezkaK Ja też miałam ten problem. Wystarczyło zwiększenie dawki CLO. Może w następnym cyklu by lekarz zlecił Tobie 1.5 tabletki. I nie od 5dc tylko od 3dc. Głowa do góry. Będzie dobrze!!! Pogadaj o tym z lekarzem[emoji8][emoji8][emoji8]

U Mnie mam nadzieję, że wszystko ok. W sobotę poczułam malutkiego kopniaczka!!! Aż płakałam ze szczęścia. Od czasu do czasu czuje jak się wierci. Jest to bardzo bardzo delilatne ale czuje to[emoji6][emoji6][emoji6] wizytę mam w następną środę. Oczywiście stres jak zawsze jest, ale na szczęście mąż ze Mną idzie[emoji16][emoji16][emoji16]

Anetka tylko pierwszy cykl mialam clo tak pozno a ten cykl i poprzedni btalam od drugiego dnia :( a ty mialaś większa dawke niz jedna tabletka dziennie?

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczynki zagladam do was a tu taka cisza ....
@Anetka i @ALUNIA co u was ? Mam nadzieje ze dzidziusie rosna razem z wami [emoji12][emoji8]
@aga agi rozumie ze nie ustajesz w staraniach ....[emoji8]
@Ewela i @miffi trzymam kciuki zeby sie wam tym razem udało [emoji16][emoji7]

Dziewczynki u mnie bardzo kiepsko ...dzisiaj mialam monitoring i po stymulacji clo pecherzyki sa ale zaledwie wielkosci 9mm takie największe wiec bardzo kiepsko bo dzisiaj 10dzien cyklu ....ide jeszcze raz w czwartek jak cos podrosna to dostane zastrzyk zeby napewno pekły

Trzymaj przydadza sie kciuki :*

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Anetka tylko pierwszy cykl mialam clo tak pozno a ten cykl i poprzedni btalam od drugiego dnia :( a ty mialaś większa dawke niz jedna tabletka dziennie?

Jak jeszcze w Polsce byłam. To jeden cykl miałam ze zwiększoną dawką właśnie na 1.5 tab o u Mnie bynajmniej jajniki bardzo wtedy na to zareagowały i były ładne duże jajeczka. I nie było żadnych torbieli później wszystkie ładnie pękły. Ale skoro już lekarz chce ci dać zastrzyk tak dla pewności to dobrze. Naprawdę porozmawiaj z ginem o tym

@InezkaK ja czekam na wizytę mam 14 i w piątek mąż mnie umówi na badania prenatalne.Tak to jakoś leci ostatnio mnie mdłości męczą.Nie ma tragedii,ale takie delikatne.
Miejmy nadzieję, że pęcherzyki urosną i ładnie pękna.Ja się niestety na tym nie znam.

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom

Ide w czwartek wieczorem i zobaczymy co będzie jezeli urosly to da mi zastrzyk [emoji19]narazie wspomnial tylko o jakies innej stymulacji którą robia przy inseminacji chyba jakies zastrzyki czy cos takiego...ale powiedział że wszystko obgadamy w czwartek

Tak naprawde to wiem ze jezeli nie spróbuje wszystkiego co mozliwe to mnie sumienie bedzie dreczyło do konca zycia i nigdy sobie nie wybacze że może jeszcze tak mogłam albo tak...[emoji15]

Ide w czwartek wieczorem i zobaczymy co będzie jezeli urosly to da mi zastrzyk [emoji19]narazie wspomnial tylko o jakies innej stymulacji którą robia przy inseminacji chyba jakies zastrzyki czy cos takiego...ale powiedział że wszystko obgadamy w czwartek

Tak naprawde to wiem ze jezeli nie spróbuje wszystkiego co mozliwe to mnie sumienie bedzie dreczyło do konca zycia i nigdy sobie nie wybacze że może jeszcze tak mogłam albo tak...[emoji15]

Kochana jeżeli tak czujesz to walcz tak długo aż Ci sił starczy. Byle byś się tylko nam tutaj nie wykończyła nerwowo!!!
Te stymulacje o których On mówi są o wiele silniejsze niż CLO i to o wiele wiele. I ostrzegam bo niektóre kobiety bardzo źle je znoszą jeżeli chodzi o samopoczucie.
Ale kurna niech spróbuje pierw z Tobą większej dawki CLO. Chociaż dalej mam nadzieję, że pęcherzyki urosną, że po prostu więcej czasu na to potrzebują i już. Toć przecież wiele kobiet ma późną owulacje i jakoś zachodzą w ciążę!!!

Na pewno się uda tylko musisz troszkę dłużej na swoje szczęście zaczekać,ale już powoli zmierza w twoim kierunku.

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny jestem zla sama na siebie caly dzień sobie dziś myślałam ze muszę wziąść clo i pamiętała i posZłam do pracy i nie wzięłam :( zaraz szlak mnie strzeli bo miałam brac od 2 dc :(

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry