reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania po straconej ciąży

Pozytywny test owulacyjny w 25 dniu cyklu... jak to możliwe?

Mam cykle 36 dniowe. Wcześniej testy wychodziły ledwo z cieniem a dzis zrobiłam jeden bo mi został i o. Możliwa jest owu aż tak pozno?
1504195268-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jak najbardziej możliwe. Sama mam długie cykle i tym samym późne owulacje. W poprzednią ciążę w 2014r. zaszłam z owulacji z 26 dc :) z tym że jeśli dopiero teraz miałabyś owulację to cykl powinien być dłuższy niż 36 dni (prawidłowo faza lutealna powinna mieć min 13-14dni żeby zarodek miał szansę na prawidłowe zagniezdzenie). Nie miałaś nigdy problemów z wydolnością ciałka żółtego?

reklama
Jak najbardziej możliwe. Sama mam długie cykle i tym samym późne owulacje. W poprzednią ciążę w 2014r. zaszłam z owulacji z 26 dc :) z tym że jeśli dopiero teraz miałabyś owulację to cykl powinien być dłuższy niż 36 dni (prawidłowo faza lutealna powinna mieć min 13-14dni żeby zarodek miał szansę na prawidłowe zagniezdzenie). Nie miałaś nigdy problemów z wydolnością ciałka żółtego?

No wlasnie teoretycznie nie... tym bardziej jestem zaskoczona !

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny :) śpicie? Ja właśnie wstałam i miałam iść na 8 do pracy ale przełożyli mi wizytę do gin na dzisiaj na 9 więc musiałam kombinować by ktoś za mnie przyszedł i do pracy idę na 10. Strasznie się stresuje to wizyta nie cierpię jakoś chodzić do tego gin.. wiem ale ostatnio znowu mam czarne myśli że nie nigdy nie uda. Czuje że okres jest już blisko więc trzeba wziąść clo i żeby gin zobaczył co tam słychać. Na 19 września też mam wizytę po zastrzyk
Przepraszam za chaotyczno wypowiedź ale musiałam się z samego rana wygadać
Pozdrawiam [emoji11]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny :) śpicie? Ja właśnie wstałam i miałam iść na 8 do pracy ale przełożyli mi wizytę do gin na dzisiaj na 9 więc musiałam kombinować by ktoś za mnie przyszedł i do pracy idę na 10. Strasznie się stresuje to wizyta nie cierpię jakoś chodzić do tego gin.. wiem ale ostatnio znowu mam czarne myśli że nie nigdy nie uda. Czuje że okres jest już blisko więc trzeba wziąść clo i żeby gin zobaczył co tam słychać. Na 19 września też mam wizytę po zastrzyk
Przepraszam za chaotyczno wypowiedź ale musiałam się z samego rana wygadać
Pozdrawiam [emoji11]

Daj znać po wizycie!!!!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Już po.. więc nie pękają mi pęcherzyki bez zastrzyku się nie obędzie, zrobiła mi się mała torboelka ale powiedział że się wchlonie i to nic groźnego. I clo mam brać od 2 dc przez 5 dni. Jakoś zdolowala mnie ta wizyta.. Może może to ta pogoda tak działa.

Do góry