Jak najbardziej możliwe. Sama mam długie cykle i tym samym późne owulacje. W poprzednią ciążę w 2014r. zaszłam z owulacji z 26 dc z tym że jeśli dopiero teraz miałabyś owulację to cykl powinien być dłuższy niż 36 dni (prawidłowo faza lutealna powinna mieć min 13-14dni żeby zarodek miał szansę na prawidłowe zagniezdzenie). Nie miałaś nigdy problemów z wydolnością ciałka żółtego?Pozytywny test owulacyjny w 25 dniu cyklu... jak to możliwe?
Mam cykle 36 dniowe. Wcześniej testy wychodziły ledwo z cieniem a dzis zrobiłam jeden bo mi został i o. Możliwa jest owu aż tak pozno?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Asia2104
Fanka BB :)
Jak najbardziej możliwe. Sama mam długie cykle i tym samym późne owulacje. W poprzednią ciążę w 2014r. zaszłam z owulacji z 26 dc z tym że jeśli dopiero teraz miałabyś owulację to cykl powinien być dłuższy niż 36 dni (prawidłowo faza lutealna powinna mieć min 13-14dni żeby zarodek miał szansę na prawidłowe zagniezdzenie). Nie miałaś nigdy problemów z wydolnością ciałka żółtego?
No wlasnie teoretycznie nie... tym bardziej jestem zaskoczona !
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
AnetaManiak
A jednak. Ale wszystko w porządku???Chcialam tylko napisac ze to jednak ciaza wracam z soru wlasnie.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Tak. Wszystko ok. Tylko luteina dopochwowa. Dostalam jednorazowe krwawienie i powiedzial lekarz ze musial to byc krwiaczek ktory sie oproznil bo nic nie widzi zlegoA jednak. Ale wszystko w porządku???
justys0702
Gratuluje[emoji4]Chcialam tylko napisac ze to jednak ciaza wracam z soru wlasnie.
××Ewela××
GratulacjeChcialam tylko napisac ze to jednak ciaza wracam z soru wlasnie.
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
××Ewela××
Cześć dziewczyny śpicie? Ja właśnie wstałam i miałam iść na 8 do pracy ale przełożyli mi wizytę do gin na dzisiaj na 9 więc musiałam kombinować by ktoś za mnie przyszedł i do pracy idę na 10. Strasznie się stresuje to wizyta nie cierpię jakoś chodzić do tego gin.. wiem ale ostatnio znowu mam czarne myśli że nie nigdy nie uda. Czuje że okres jest już blisko więc trzeba wziąść clo i żeby gin zobaczył co tam słychać. Na 19 września też mam wizytę po zastrzyk
Przepraszam za chaotyczno wypowiedź ale musiałam się z samego rana wygadać
Pozdrawiam [emoji11]
Pozdrawiam [emoji11]
AnetaManiak
Daj znać po wizycie!!!!Cześć dziewczyny śpicie? Ja właśnie wstałam i miałam iść na 8 do pracy ale przełożyli mi wizytę do gin na dzisiaj na 9 więc musiałam kombinować by ktoś za mnie przyszedł i do pracy idę na 10. Strasznie się stresuje to wizyta nie cierpię jakoś chodzić do tego gin.. wiem ale ostatnio znowu mam czarne myśli że nie nigdy nie uda. Czuje że okres jest już blisko więc trzeba wziąść clo i żeby gin zobaczył co tam słychać. Na 19 września też mam wizytę po zastrzyk
Pozdrawiam [emoji11]
reklama
××Ewela××
Już po.. więc nie pękają mi pęcherzyki bez zastrzyku się nie obędzie, zrobiła mi się mała torboelka ale powiedział że się wchlonie i to nic groźnego. I clo mam brać od 2 dc przez 5 dni. Jakoś zdolowala mnie ta wizyta.. Może może to ta pogoda tak działa.