ja uzywam Ovyfriend do interpretacji wynikow. Dopiero po 3 wyzszych temp bedziesz pewna, ze owu bylaMożecie mi pomóc ?
zaczęłam mierzyć temperaturę, sprawdzam też szyjke i obserwuje się... ale ciężko mi bo dopiero zaczynam (wydaje mi się, że ciągle jest tak samo [emoji14] )
W 9dc zaczęłam mierzyć temperaturę i wychodziło tak: 36.28, 36.29, 36.27 i dziś 36.57 czy to znaczy, ze to ten dzień ?
Mam nadzieję, że się nie będziecie śmiały Ale czym więcej czytam to tym mniej wiem... :/ Aplikacje menstruacyjne pokazuja owulacje koło soboty...
reklama
Cos_tam_marze
Zaciekawiona BB
ja uzywam Ovyfriend do interpretacji wynikow. Dopiero po 3 wyzszych temp bedziesz pewna, ze owu byla
No właśnie też zaczęłam tam wpisywać wyniki i zaznaczylo mi cały dzień na siwo...
Czyli kiedy była owulacje się dowiem a nie przed nią/w trakcie ?
AnetaManiak
Fanka BB :)
@xxEwelaxx hejka. A może ten odpuszczony cykl przyniesie jednak szczęście[emoji6][emoji6][emoji6]trzymam cały czas kciuki!!! Ale w razie co najważniejsze, że już masz ustawioną następną wizytę. Wierzę, że CLO przyniesie i Tobie szczęście.
A Ja rosnę i rosnę. Samopoczucie lepsze. Mdłości to już rzadkość. Dzisiaj za to Mi plecy dołączają. Chyba wczoraj przegiełam z porządkami. Ale wiesz zastrzyk energii i już się myśli, że góry można przenosić. No cóż mam nauczkę na przyszłość.
A to Mój brzusio 14t1d[emoji6][emoji6][emoji6]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
A Ja rosnę i rosnę. Samopoczucie lepsze. Mdłości to już rzadkość. Dzisiaj za to Mi plecy dołączają. Chyba wczoraj przegiełam z porządkami. Ale wiesz zastrzyk energii i już się myśli, że góry można przenosić. No cóż mam nauczkę na przyszłość.
justys0702
Hej Kochana[emoji4]Cześć dziewczyny
Przykro mi, że kolejne cykle nieudane... Ale nie traćcie nadziei. Jestem pewna, że każda doczeka się swojego upragnionego Maluszka, choć niestety niektóre z nas muszą na swoje szczęście poczekać trochę dłużej... Trzymam za wszystkie kciuki i naprawdę nie poddawać mi się tutaj!
Ja na pierwszą szczęśliwie donoszoną córeczkę czekałam ponad 3 lata! Były lepsze i gorsze chwile, 3 straty po drodze i wiele chwil zwątpienia, myślenia że to bez sensu, że dłużej nie dam rady bo i tak nic z tego nie będzie. A jednak udało się i jestem pewna że u każdej z Was również pojawi się upragnione małe serduszko pod sercem
Trzymam kciuki za wszystkie, i te starające się i za te które już noszą swój cud pod sercem
@justys0702 Ty tu chyba dawno się nie odzywałaś bo staram się czytać na bieżąco jak tam u Ciebie? Jak się czujesz na końcówce?
Dzieki, ze pytasz[emoji4]
Czuje sie dobrze. Ale jakos nie mam na nic sily. Konczymy remonty i zawsze mam cos do zrobienia w domu. Mala sie wierci w brzuchu tak, ze chyba mi zaraz peknie od tej gimnastyki. W nocy jest spokojna i nad ranem, ale strasznie robi sie aktywna od popoludnia do wieczora. I chyba sie ustawia juz w kanal rodny, bo czuje tam dyskomfort straszny i klucie.
Wozek juz mam odebrany. Wiec wyprawka gotowa[emoji4]
Czekam tylko kiedy cos sie zacznie. Bardzo bym juz chciala byc po ale z drugiej jeszcze bym wolala poczekac[emoji4]
alunia87
Zadawaj nam tu sytuację na bieżąco jak tam mała i Wy.Podejrzewam ,ze lada dzień mała będzie z wami na świecie.Super ,ze już wszystko macie gotowe [emoji3]Hej Kochana[emoji4]
Dzieki, ze pytasz[emoji4]
Czuje sie dobrze. Ale jakos nie mam na nic sily. Konczymy remonty i zawsze mam cos do zrobienia w domu. Mala sie wierci w brzuchu tak, ze chyba mi zaraz peknie od tej gimnastyki. W nocy jest spokojna i nad ranem, ale strasznie robi sie aktywna od popoludnia do wieczora. I chyba sie ustawia juz w kanal rodny, bo czuje tam dyskomfort straszny i klucie.
Wozek juz mam odebrany. Wiec wyprawka gotowa[emoji4]
Czekam tylko kiedy cos sie zacznie. Bardzo bym juz chciala byc po ale z drugiej jeszcze bym wolala poczekac[emoji4]
Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom
alunia87
No Aneta u Ciebie widać już śliczny ciążowy brzuszek.U mnie mąż się śmieje ,ze to jeszcze spozywka.@xxEwelaxx hejka. A może ten odpuszczony cykl przyniesie jednak szczęście[emoji6][emoji6][emoji6]trzymam cały czas kciuki!!! Ale w razie co najważniejsze, że już masz ustawioną następną wizytę. Wierzę, że CLO przyniesie i Tobie szczęście.
justys0702
Napewno dam wam znac jak Mala sie urodzi[emoji4]Zadawaj nam tu sytuację na bieżąco jak tam mała i Wy.Podejrzewam ,ze lada dzień mała będzie z wami na świecie.Super ,ze już wszystko macie gotowe [emoji3]
××Ewela××
@AnetaManiak śliczny brzuszek [emoji7] jak ten czas szybko leci już 14 tydz. Oj zanim się nie obejrzymy a będziesz na porodowce [emoji4] już jestem ciekawa kto się chowa w tym brzuszku [emoji4] odpoczywajcie i nie szalej z porzadkami [emoji11]
Sent from my SM-J510FN using Forum BabyBoom mobile app
Sent from my SM-J510FN using Forum BabyBoom mobile app
AnetaManiak
@justys0702 jeju Ty już termin można powiedzieć lada dzień!!!! Ale Ci zazdroszczę. Ja to czekam z niecierpliwością aż poznam płeć i poczuje ruchy. A właśnie a Ty kiedy poczułaś pierwsze ruchy??
@alunia87 dawaj ino zdjęcie brzuszka i wtedy stwierdzimy czy to spożywka!!
@xxEwelaxx liczę, że 13.09 na wizycie dowiem się już płci.
A Ty daj znać jak już bedziesz po wizycie. Ale do końca będę miała nadzieję, że ten Twój cykl nie jest stracony!!!
A z tym brzuszkiem to aż się dziwnie czuje. To dopiero połowa 4 miesiąca a Ja już dość pokaźny brzuszek mam. Ogólnie to u Nas niby rodzinne. Bo i Moja mama i babcia miały bardzo szybko brzuszki.
A Ty daj znać jak już bedziesz po wizycie. Ale do końca będę miała nadzieję, że ten Twój cykl nie jest stracony!!!
A z tym brzuszkiem to aż się dziwnie czuje. To dopiero połowa 4 miesiąca a Ja już dość pokaźny brzuszek mam. Ogólnie to u Nas niby rodzinne. Bo i Moja mama i babcia miały bardzo szybko brzuszki.
reklama
justys0702
No juz niedlugo mi zostalo. Az na sama mysl mam stracha[emoji6]@justys0702 jeju Ty już termin można powiedzieć lada dzień!!!! Ale Ci zazdroszczę. Ja to czekam z niecierpliwością aż poznam płeć i poczuje ruchy. A właśnie a Ty kiedy poczułaś pierwsze ruchy??
Takie delikatne laskotania zaczelam czuc koko 17tc, a takie jyz bardziej mocniejsze kolo 18-19. A teraz to czuje jakbym miala w brzuchu jakiegos malego akrobate, ktory doslownie o wszystko sie obija i wszedzie wypycha swoje konczyny[emoji4]
Czasami az nie moge usiedziec, bo tak caly brzuch skacze[emoji4]
Ty sie niedlugo doczekasz tez ruchow. Najwazniejsze, zeby Malwnstwo roslo zdrowo[emoji4]