reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Teraz przywitam się formalnie
k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,001_Xq_orig.gif

Chociaż mnie nie ma z Wami aż tak dużo jak kiedyś ale wciąż jestem myślami i nie próżnuję.

Dorzuciłam Wam kilka nowych, wydaje mi się praktycznych tematów, zwłaszcza dla przyszłych mam bo ostatnio tam ich nie było, a że się „powiększamy” to pamiętam o wszystkich. Wiem mniej więcej o co często pytacie wiec i takie tematy wyszukuję

Link do: Babyboomowe porady

jeśli wam się to podoba/przyda i chcecie abym coś wam podsyłała to okażcie zainteresowanie na podesłanym temacie
k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,009_aO_orig.gif

Załączniki

• k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,001_Xq_orig.gif
    k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,001_Xq_orig.gif
    41,6 KB · Wyświetleń: 555
  • k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,009_aO_orig.gif
    k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,009_aO_orig.gif
    67,9 KB · Wyświetleń: 568
reklama
A tak Poza tym to co u Was dziewczyny????
Tutaj taka cisza.

@mfifi04 Kochana porobiłaś już wszystkie badania??? Jak tam humor??

@InezkaK a co U Ciebie, jest już lepszy humorek??

@xxEwelaxx a Ty na kiedy masz termin @??

@aga_agi nie trzymaj nas w niecierpliwości!!!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

A tak Poza tym to co u Was dziewczyny????
Tutaj taka cisza.

@mfifi04 Kochana porobiłaś już wszystkie badania??? Jak tam humor??

@InezkaK a co U Ciebie, jest już lepszy humorek??

@xxEwelaxx a Ty na kiedy masz termin @??

@aga_agi nie trzymaj nas w niecierpliwości!!!

Witaj Anetka [emoji8] jutro jade badac kariotyp. Reszte juz mam. Czekam tylko za wynikami.
A Ty jak sie czujesz? Ktory tydzien?

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Witaj Anetka [emoji8] jutro jade badac kariotyp. Reszte juz mam. Czekam tylko za wynikami.
A Ty jak sie czujesz? Ktory tydzien?

A długo będziesz musiała czekać na wyniki kariotypów??

U Mnie samopoczucie już lepiej dużo lepiej. Ja dzisiaj mam 13t6d[emoji6]

@Anetka tak naprawdę to humor kiepski ...czekam na telefon od mojego gin w sprawie wizyty ... @dala mi tak popalic byla bardzo obfita przez sobote i niedziele[emoji19]ciezko mi jak cholera jestem skołowana [emoji15]z jednej strony chce jeszcze sprobowac a z drugiej to rozczarowanie tak boli....

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

A długo będziesz musiała czekać na wyniki kariotypów??

U Mnie samopoczucie już lepiej dużo lepiej. Ja dzisiaj mam 13t6d[emoji6]

Ok 3 tygodnie. O prosze zaraz prenatalne. Czy juz bylas??

@InezkaK kurde a może właśnie przez to, że się staracie to jakaś blokada się u Ciebie włączyła. Ja wiem odpuścić jest ciężko i to bardzo ciężko!!! A co Twój mąż na to??

reklama
@InezkaK kurde a może właśnie przez to, że się staracie to jakaś blokada się u Ciebie włączyła. Ja wiem odpuścić jest ciężko i to bardzo ciężko!!! A co Twój mąż na to??

Chcemy oboje ale jak widzi potem jak przezywam to mówi zebysmy juz zrezygnowali ...

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry