reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Ok 3 tygodnie. O prosze zaraz prenatalne. Czy juz bylas??

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
I jak już będziesz miała ye wszystkie wyniki to do lekarza??

Miałam tylko z krwi bez usg. Wyniki są dobre. Lekarz po wynikach krwi nie widział konieczności wysyłania Mnie ma to specjalne usg. Tutaj troszkę inaczej wygląda prowadzenie ciąży. Dla nich te prenatalne w tym tygodniu są zbyt niepewne i zalecają je w szczególności jak jest się powyżej 30.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

I jak już będziesz miała ye wszystkie wyniki to do lekarza??

Miałam tylko z krwi bez usg. Wyniki są dobre. Lekarz po wynikach krwi nie widział konieczności wysyłania Mnie ma to specjalne usg. Tutaj troszkę inaczej wygląda prowadzenie ciąży. Dla nich te prenatalne w tym tygodniu są zbyt niepewne i zalecają je w szczególności jak jest się powyżej 30.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Mysle ze na poczatku pazdziernika umowie sie na wizyte do gin. Chyba ze bede miala wczesniej wyniki.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

@AnetaManiak termin mam na 6 września a 4 mam do lekarza po tabletki clo [emoji4]
A Ty kochana jak się czujesz [emoji11] ?

@aga_agi bardzo mi przykro że przyszła @ też tak miałam ze rano zrobiłam test a za kilka godzin przyszła ta Głupia @
Ale cieszę się że masz siłę i się nie podajesz [emoji4] powinnam brać z Ciebie przykład [emoji11]

@InezkaK rozumiem Cię.. Ale nie rezygnujcie macie córeczkę i cieszcie się nią a o rodzeństwo nadal się starajcie wiem ze to ciężkie bo ja nie mam swojego maluszka.. I też trace nadzieję dlatego doskonale Cię rozumiem [emoji11]

Ja ten miesiąc odpuściłam do okresu 8 dni i już czuje czasami podbrzusze ale tak jak pisałam odpuściłam więc nic ciekawego się nie spodziewam [emoji4]
Jesteśmy z mężem na dwa dni w Licheniu jest super :) pozdrawiam [emoji11]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

zaczęłam kolejny cykl starań... poprzedni nie udany;(
Staram się czytać na bieżąco wszystko i się tak zastanawiam ( chodzi mi o osoby które są już trochę zrezygnowane) ile staracie się już ? dlaczego niektóre opuszczają grupie ? pomaga takie odciecie się od tego tematu czy po prostu boli jak slyszycie o "udanych próbach" czy ciazach.
U mnie jest to zależne od dnia... wszystko zmienia się z dnia na dzień...

Dziewczyny jestem z wami tylko brak czasu na pisanie ...praca w pracy i praca w domu a trzeba wszystko jeszcze ogarnąć no i trochę mam doła ... No ale jak to moj mąż mowi kto rezygnuje z walki o marzenia oj nie ty "kotku kto jak nie Ty" ...hmmm bardzo bardzo go kocham[emoji176] ...

@Cos tam marze tak czasem potrzeba chwili wytchnienia dziewczyny staraja sie i krotko i długo i nie boli ze " ktos" zobaczyl dwie kreski wrecz cieszy bo wiadomo ze jest nadzieja dla kazdej z nas tylko w innym momencie i dziewczyny sa wspaniałe ze radzą sobie mimo przeciwnosci losu a jest nam tutaj o tyle trudniej ze jestesmy po "stratach" niektóre po jednej inne po więcej i czasem cos pęka w nas [emoji19]

Dziewczyny oczywiscie jeszcze raz przypomne trzymam za was wszystkie kciuki [emoji110][emoji177][emoji110][emoji177]
I oczywiscie za jakis czas napisze cos znowu ...[emoji12]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny :)

Przykro mi, że kolejne cykle nieudane... Ale nie traćcie nadziei. Jestem pewna, że każda doczeka się swojego upragnionego Maluszka, choć niestety niektóre z nas muszą na swoje szczęście poczekać trochę dłużej... Trzymam za wszystkie kciuki i naprawdę nie poddawać mi się tutaj! :)
Ja na pierwszą szczęśliwie donoszoną córeczkę czekałam ponad 3 lata! Były lepsze i gorsze chwile, 3 straty po drodze i wiele chwil zwątpienia, myślenia że to bez sensu, że dłużej nie dam rady bo i tak nic z tego nie będzie. A jednak udało się i jestem pewna że u każdej z Was również pojawi się upragnione małe serduszko pod sercem :)

Trzymam kciuki za wszystkie, i te starające się i za te które już noszą swój cud pod sercem :)

@justys0702 Ty tu chyba dawno się nie odzywałaś bo staram się czytać na bieżąco :) jak tam u Ciebie? Jak się czujesz na końcówce?

reklama
Możecie mi pomóc ?
zaczęłam mierzyć temperaturę, sprawdzam też szyjke i obserwuje się... ale ciężko mi bo dopiero zaczynam (wydaje mi się, że ciągle jest tak samo :p )
W 9dc zaczęłam mierzyć temperaturę i wychodziło tak: 36.28, 36.29, 36.27 i dziś 36.57 czy to znaczy, ze to ten dzień ?
Mam nadzieję, że się nie będziecie śmiały Ale czym więcej czytam to tym mniej wiem... :/ Aplikacje menstruacyjne pokazuja owulacje koło soboty...

Do góry