reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Ok 3 tygodnie. O prosze zaraz prenatalne. Czy juz bylas??

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
I jak już będziesz miała ye wszystkie wyniki to do lekarza??

Miałam tylko z krwi bez usg. Wyniki są dobre. Lekarz po wynikach krwi nie widział konieczności wysyłania Mnie ma to specjalne usg. Tutaj troszkę inaczej wygląda prowadzenie ciąży. Dla nich te prenatalne w tym tygodniu są zbyt niepewne i zalecają je w szczególności jak jest się powyżej 30.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

I jak już będziesz miała ye wszystkie wyniki to do lekarza??

Miałam tylko z krwi bez usg. Wyniki są dobre. Lekarz po wynikach krwi nie widział konieczności wysyłania Mnie ma to specjalne usg. Tutaj troszkę inaczej wygląda prowadzenie ciąży. Dla nich te prenatalne w tym tygodniu są zbyt niepewne i zalecają je w szczególności jak jest się powyżej 30.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Mysle ze na poczatku pazdziernika umowie sie na wizyte do gin. Chyba ze bede miala wczesniej wyniki.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

@AnetaManiak termin mam na 6 września a 4 mam do lekarza po tabletki clo [emoji4]
A Ty kochana jak się czujesz [emoji11] ?

@aga_agi bardzo mi przykro że przyszła @ też tak miałam ze rano zrobiłam test a za kilka godzin przyszła ta Głupia @
Ale cieszę się że masz siłę i się nie podajesz [emoji4] powinnam brać z Ciebie przykład [emoji11]

@InezkaK rozumiem Cię.. Ale nie rezygnujcie macie córeczkę i cieszcie się nią a o rodzeństwo nadal się starajcie wiem ze to ciężkie bo ja nie mam swojego maluszka.. I też trace nadzieję dlatego doskonale Cię rozumiem [emoji11]

Ja ten miesiąc odpuściłam do okresu 8 dni i już czuje czasami podbrzusze ale tak jak pisałam odpuściłam więc nic ciekawego się nie spodziewam [emoji4]
Jesteśmy z mężem na dwa dni w Licheniu jest super :) pozdrawiam [emoji11]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

zaczęłam kolejny cykl starań... poprzedni nie udany;(
Staram się czytać na bieżąco wszystko i się tak zastanawiam ( chodzi mi o osoby które są już trochę zrezygnowane) ile staracie się już ? dlaczego niektóre opuszczają grupie ? pomaga takie odciecie się od tego tematu czy po prostu boli jak slyszycie o "udanych próbach" czy ciazach.
U mnie jest to zależne od dnia... wszystko zmienia się z dnia na dzień...

Dziewczyny jestem z wami tylko brak czasu na pisanie ...praca w pracy i praca w domu a trzeba wszystko jeszcze ogarnąć no i trochę mam doła ... No ale jak to moj mąż mowi kto rezygnuje z walki o marzenia oj nie ty "kotku kto jak nie Ty" ...hmmm bardzo bardzo go kocham[emoji176] ...

@Cos tam marze tak czasem potrzeba chwili wytchnienia dziewczyny staraja sie i krotko i długo i nie boli ze " ktos" zobaczyl dwie kreski wrecz cieszy bo wiadomo ze jest nadzieja dla kazdej z nas tylko w innym momencie i dziewczyny sa wspaniałe ze radzą sobie mimo przeciwnosci losu a jest nam tutaj o tyle trudniej ze jestesmy po "stratach" niektóre po jednej inne po więcej i czasem cos pęka w nas [emoji19]

Dziewczyny oczywiscie jeszcze raz przypomne trzymam za was wszystkie kciuki [emoji110][emoji177][emoji110][emoji177]
I oczywiscie za jakis czas napisze cos znowu ...[emoji12]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny :)

Przykro mi, że kolejne cykle nieudane... Ale nie traćcie nadziei. Jestem pewna, że każda doczeka się swojego upragnionego Maluszka, choć niestety niektóre z nas muszą na swoje szczęście poczekać trochę dłużej... Trzymam za wszystkie kciuki i naprawdę nie poddawać mi się tutaj! :)
Ja na pierwszą szczęśliwie donoszoną córeczkę czekałam ponad 3 lata! Były lepsze i gorsze chwile, 3 straty po drodze i wiele chwil zwątpienia, myślenia że to bez sensu, że dłużej nie dam rady bo i tak nic z tego nie będzie. A jednak udało się i jestem pewna że u każdej z Was również pojawi się upragnione małe serduszko pod sercem :)

Trzymam kciuki za wszystkie, i te starające się i za te które już noszą swój cud pod sercem :)

@justys0702 Ty tu chyba dawno się nie odzywałaś bo staram się czytać na bieżąco :) jak tam u Ciebie? Jak się czujesz na końcówce?

reklama
Możecie mi pomóc ?
zaczęłam mierzyć temperaturę, sprawdzam też szyjke i obserwuje się... ale ciężko mi bo dopiero zaczynam (wydaje mi się, że ciągle jest tak samo :p )
W 9dc zaczęłam mierzyć temperaturę i wychodziło tak: 36.28, 36.29, 36.27 i dziś 36.57 czy to znaczy, ze to ten dzień ?
Mam nadzieję, że się nie będziecie śmiały Ale czym więcej czytam to tym mniej wiem... :/ Aplikacje menstruacyjne pokazuja owulacje koło soboty...

Do góry