AnetaManiak
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana nie wiem ostatnia wizytę miałam 7.08 i niczego lekarz nie chciał sugerować mam nadzieję,że będzie coś wiadomo 8.09 tp mam na 14.02@DorciaMamaOlka a Ja za to pamiętam Twój cień[emoji1][emoji1][emoji1]a jeszcze troszkę i koniec 4 miesiąca. Jak ten czas szybko leci. A wiesz już może kto siedzi u Ciebie w brzuszku??? No i na kiedy masz termin??
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Alunia cudownie [emoji8][emoji177]Ja juz po wizycie [emoji3],bobas ma 2cm i serce bije jak dzwon.Sama widziałam jak pulsuje[emoji2].Juz teraz całe ciśnienie ze mnie zeszło,bo te pogranicze do 9 tc to najwięcej strat jest.Lekarz założył mi karte ciąży i dał skierowanie na wyniki.
Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana Ja mam nadzieję, że teraz jak sobie odpuścicie to zaskoczysz i mimo iż chcesz się pożegnać z nami to będziesz nasz odwiedzać i za jakiś czas pochwalisz nam się pozytywnym teścikiem!!!!!!!!! Tulę mocno do serduszka[emoji11][emoji11][emoji11]Alunia cudownie [emoji8][emoji177]
Dziewczynki zycze wam nudnych ciąż i zeby przebiegly bez komplikacji[emoji110][emoji110] cudownych zdrowych maluszków [emoji7][emoji7]a tym nie zafasolkowanym cierpliwosci w staraniach [emoji110][emoji8][emoji12]
U mnie dzisiaj temp spadla więc zrobilam test a tu biel jak cholera !!! Wiec pewnie @ sie szykuje ...no i coz na mnie czas pozegnac sie z wami wszystkimi [emoji27] boli zaje.....
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
To daj znać po wizycie!!! Ja dzisiaj mam dokładnie 13t1d. I się też zastanawiam kiedy ruchy zacznę czuć. Już nie mogę się tego doczekać!!!Kochana nie wiem ostatnia wizytę miałam 7.08 i niczego lekarz nie chciał sugerować mam nadzieję,że będzie coś wiadomo 8.09 tp mam na 14.02
Tez mam taką nadzieję, że jak tylko troszkę odpuscisz to będą 2 kreski i będziesz wpadać do nas.Starania potrafią wykończyć psychicznie i czasami potrzebna jest odrobina przerwy.[emoji106]Alunia cudownie [emoji8][emoji177]
Dziewczynki zycze wam nudnych ciąż i zeby przebiegly bez komplikacji[emoji110][emoji110] cudownych zdrowych maluszków [emoji7][emoji7]a tym nie zafasolkowanym cierpliwosci w staraniach [emoji110][emoji8][emoji12]
U mnie dzisiaj temp spadla więc zrobilam test a tu biel jak cholera !!! Wiec pewnie @ sie szykuje ...no i coz na mnie czas pozegnac sie z wami wszystkimi [emoji27] boli zaje.....
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak Olek wie już dawno i bardzo się cieszy czeka na siostrę w każdym razieTo daj znać po wizycie!!! Ja dzisiaj mam dokładnie 13t1d. I się też zastanawiam kiedy ruchy zacznę czuć. Już nie mogę się tego doczekać!!!
A synkowi już powiedziałaś o rodzeństwie?? Pewnie pisałaś ale Ja oczywiście zapomniałam [emoji12][emoji12]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom