reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Bardzo mi przykro. Z wlasnego doswiadczenia wiem ze warto poczekac te 3 miesiace a moze i nawet dluzej. Ale pamietaj decyzja zalezy tylko od ciebie. Jeali masz jakies pytania smialo pytaj.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Zwolnienie z pracy tylko na 3 dni czy lekarz rodzinny by to przedłużył....

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Zwolnienie z pracy tylko na 3 dni czy lekarz rodzinny by to przedłużył....

Ja miałam dwa tygodnie zwolnienia i lekarz Mi powiedział, że jak chce to mogę dostać więcej. I byłam po naturalnym poronieniu. Także Ja bym na Twoim miejscu szła do lekarza po więcej zwolnienia, należy Ci się

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja miałam dwa tygodnie zwolnienia i lekarz Mi powiedział, że jak chce to mogę dostać więcej. I byłam po naturalnym poronieniu. Także Ja bym na Twoim miejscu szła do lekarza po więcej zwolnienia, należy Ci się

Pójdę do rodzinnego.

Witajcie dziewczyny.
Zabrali mi dziś moje dzieciątko serduszko przestało bić 9 t a płód 6t . Jestem po zabiegu wszystko czułam znieczulenie nie działało.
Co dalej jak sobie radzić??

Witaj Ewa! Nie wiem czy zdążyłyśmy się poznać na kwietniówkach, bo byłam tam niestety tylko tydzień. Mój Aniołek odszedł 7.08 w 5/6 tc. Tak na prawdę to nie zdążyłam sie nawet dowiedzieć czy był tam zarodek.
Bardzo Ci współczuję tego co Cie spotkało i wiem, że żadne słowa Cię teraz nie pocieszą. Wszystko miało być zupełnie inaczej i cieżko sie z tym pogodzić. Możemy sie jedynie teraz wspierac na wzajem i liczyć na rady innych dziewczyn z wątku.
Trzymaj się jakoś dla swojego synka! Ja sie staram trzymać dla mojej córci.

AnetaManiak wspolzylismy po wizycie u gina. Mowil ze wszystko sie zagoilo ze jestem po owulacji i dal "pozwolenie" na wspolzycie. Mowil zeby z 2msc poczekac wiec sie zabezpieczalismy. Wizyte mam 13.09 w przyszłym tyg lece na bete

@ powinnam miec w zeszla sobote. Jest cisza. Test pokazuje dwie kreski. Ciaza jest fizycznie nie mozliwa. Czy to moga byc zawirowania hormonu polyzeczkowaniu.
@InezkaK miała taka sytuację ,że beta zamiast spadać rosła i testy długo pokazywały 2 kreski.Jak możliwość ciąży wykluczona na pewno potrzebna będzie wizyta u gina.Może też beta wolniej u Ciebie spadać jak była wysoka.Może jakieś pozostałości po zabiegu.

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
AnetaManiak wspolzylismy po wizycie u gina. Mowil ze wszystko sie zagoilo ze jestem po owulacji i dal "pozwolenie" na wspolzycie. Mowil zeby z 2msc poczekac wiec sie zabezpieczalismy. Wizyte mam 13.09 w przyszłym tyg lece na bete
Ale za każdym razem się zabezpieczaliście??? Kurna Ja bym nie czekała leciała zrobić bete i do lekarza. Nie ma z tym żartów

reklama
@ powinnam miec w zeszla sobote. Jest cisza. Test pokazuje dwie kreski. Ciaza jest fizycznie nie mozliwa. Czy to moga byc zawirowania hormonu polyzeczkowaniu.
Witam cię serdecznie i tak jak juz @ALUNIA napisała ci wczesniej u mnie byla taka sytuacja. W momencie poronienia beta byla ok 570( juz tetaz nie pamietam dokladnie ) dwa tygodnie po poronieniu urosla do wartosci ponad 3300 i bardzo bardzo wolno spadala po dwoch @ jeszcze testy byly pozytywne ale caly czas bylam pod kontrola lekarza i sprawdzalam bete bo to bylo poronienie na wczesnym etapie i bez czyszczenia wiec mogło byc różnie ... Sprawdz bete i skonsultuj to z gin bo ja odchodzilam od zmysłów. ..

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry