reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania po straconej ciąży

Dziewczyny a jak to jest bo ja nie zgodziłam się na badania genetyczne tylko na same histopatologiczne. I teraz pytanie czy przypadkiem źle nie zrobiłam nie godząc się na genetykę??

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny a jak to jest bo ja nie zgodziłam się na badania genetyczne tylko na same histopatologiczne. I teraz pytanie czy przypadkiem źle nie zrobiłam nie godząc się na genetykę??

Gdybys zgodzila sie na genetyczne, poznalabys plec dziecka i przyslugiwal by Ci 2- moesieczny urlop macierzynski

f2w3yx8d527fn6nf.png

Nie zgodziłam się na genetykę bo gdzieś wyczytałam że to płatne.

Oczywiscie ze platne. I to nie malo. Ja jeatem robienia badan genetycznych. 3 badania ok 1500 tys. Ale stwierdzialam ze kasa nie jest tu wazna tylko zdrowa ciaza.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Oczywiscie ze platne. I to nie malo. Ja jeatem robienia badan genetycznych. 3 badania ok 1500 tys. Ale stwierdzialam ze kasa nie jest tu wazna tylko zdrowa ciaza.

Z całym szacunkiem ale to badania genetyczne po poronieniu. Nie zmienia nic oprócz tego, ze dowie się płeć i ewentualnie powod np. że dziecko było chore. Nie każdego stać, żeby wydać 1500 zl. na takie wiadomosci. Co innego jeżeli zależy to o ciąży, życiu dziecka itp. Ja uważam, że badania genetyczne za dużo by nie zmieniły w życiu @Ewarut

reklama
Z całym szacunkiem ale to badania genetyczne po poronieniu. Nie zmienia nic oprócz tego, ze dowie się płeć i ewentualnie powod np. że dziecko było chore. Nie każdego stać, żeby wydać 1500 zl. na takie wiadomosci. Co innego jeżeli zależy to o ciąży, życiu dziecka itp. Ja uważam, że badania genetyczne za dużo by nie zmieniły w życiu @Ewarut
Akurat nie mowie tu o badaniach plodu po poronieniu. Wlasnie takie badania bardzo duza daja.
Rozne sa badania genetyczne jesli wiesz wogole o czym mowie.

Do góry